MIN MARTS LISTE

MIN MARTS LISTE

Halli hallo, og lige et øjeblik! Det er vel meget passende sådan at citere Pyrus nu, hvor sneen vælter ned udenfor. Ja, og så har jeg tilmed en syg mand med halsbetændelse og hele baduljen. Ikke just forårsværdigt. Kalenderen siger nu noget andet: marts – årets første officielle forårsmåned! Vi er nok mange som blot håber på lidt mildere temperaturer (eller bare plus grader….) til at få forårskulleret til at blusse for alvor!

Der er heldigvis gjort plads til at fylde dagene op med gode aftaler og en lille ferie 😉

Ps: Se mine tidligere lister her.

Halli hallo, og lige et øjeblik! Det er vel meget passende sådan at citere Pyrus nu, hvor sneen vælter ned udenfor. Ja, og så har jeg tilmed en syg mand med halsbetændelse og hele baduljen. Ikke just forårsværdigt. Kalenderen siger nu noget andet: marts – årets første officielle forårsmåned!

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i marts måned:
 1. Forberede vores rejse til byernes by – Paris!
 2. Holde påskeferie i Paris – yay!
 3. Holde weekend med min mor, hendes kæreste, min lillebror og hans Simone. De kommer næste weekend, og jeg kan slet ikke vente! (Håber vejret er bedre..)
 4. Fylde hele hytten med friske blomster <3
 5. Fejre kvindernes internationale kampdag med søde damer og Esté Lauder!
 6. Snøre løbeskone et par gange, og selvfølgelig styrke kroppen med yoga. Det er så rart!
 7. Være en flittig studerende. Ønsker alle ikke at være det?
 8. Gøre forårsrent – dvs. skabe, skuffer, køleskab, ovn, brusekabine osv. skal have den store tur!
 9. Suge ny inspiration til mig gennem detagelse i diverse blogevents.
 10. Hygge med veninder og cafébesøg.
 11. Gøre kroppen forårsklar med fodbad, neglepleje, ansigsmaske, få ordnet bryn osv.

Jeg er spændt på at høre jeres planer! Hvad drømmer I om at bruge måneden på? 😀

Halli hallo, og lige et øjeblik! Det er vel meget passende sådan at citere Pyrus nu, hvor sneen vælter ned udenfor. Ja, og så har jeg tilmed en syg mand med halsbetændelse og hele baduljen. Ikke just forårsværdigt. Kalenderen siger nu noget andet: marts – årets første officielle forårsmåned!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?