MIN LISTE

MIN NOVEMBER LISTE

Min november liste bliver knap så oplevelsesrig med udlandsrejser, opskrifter og fejring af kandidatgrad, som september og oktober, da jeg kommer til at bruge næsten alt min tid på at færdiggøre min BA opgave. Det bliver helt sikkert intenst og hårdt, men heldigvis arbejder jeg også bedre, når der er en smule pres på. Det skal bare ikke være for meget. Heldigvis kan jeg se frem til fødselsdag for kvinderne i mit liv, mor og mormor, som begge fylder i slutningen af november. Og så starter december jo lige om lidt. Jeg er begyndt at tælle ned 😉 Det betyder også, at jeg meget snart kan bruge min nye kalender fra Atelier Aarhus. Den fineste og mest brugervenlige kalender. Perfekt til en liste-nørd som jeg!

P.S: Se mine tidligere lister her.

img_8788-kopi

Min to-do liste med 11 ting jeg skal lave i november måned:
 1. Skrive min BA færdig og aflevere den.
 2. Mødes med en savnet veninde og fylde mavserne med lækker mad på 42Raw.
 3. Skrive min ønskeliste færdig – fylder år i december.
 4. Træne crossfit med Karoline. Det er nemmere at komme afsted, når vi er to.
 5. Fejre mormor og mors fødselsdag med lækker aftensmad og gaver.
 6. Spise æbleskiver – gerne hjemmelavet 😉
 7. Drikke chailatte og læse mine ynglings blogs – jeg vil gerne blive bedre til at kommentere!
 8. Apropos te – jeg vil meget gerne smage matcha te, så det vil jeg gerne have fingrene i.
 9. Kvalitetstid med manden min. Vi bor jo ikke sammen længere, derfor handler det om, at nyde de weekender vi ses.
 10. Lave juledekoration med far.
 11. Forberede julekalender til bloggen. Nyder virkelig at forberede og planlægge den!

Hvad skal I lave i årets anden sidste måned? 🙂

img_8887-kopi

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Stine / Lille My
  november 5, 2016 at 11:05 am

  Det lyder som nogle gode planer. Jeg skal også færdiggøre BA, det er knap så spændende 😛 <3

  • Reply
   Amy Dyrholm
   november 12, 2016 at 1:55 pm

   Ja glæder mig til at den er færdig! Håber det går godt for dig 😀 <3

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  november 5, 2016 at 3:39 pm

  Super gode ting du har i vente :-). Har også selv købt kalenderen og den glæder jeg mig til at tage i brug 😀

  • Reply
   Amy Dyrholm
   november 12, 2016 at 1:57 pm

   Ja det har rart med lidt at glæde sig til 🙂 Åh sådan – godt du var heldig 😀

 • Reply
  Frejjack
  november 5, 2016 at 9:17 pm

  Kan heller ikke vente med at komme i gang med at bruge kalenderen 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   november 12, 2016 at 1:56 pm

   Det er helt sikkert et godt køb 🙂

 • Reply
  Benya Suwan
  november 6, 2016 at 12:07 pm

  Spændende tid du har foran dig! Min måned består af at skrive lister af julegaver, så pengene skal sættes til side 😉 Og har en eksamen foran mig, hvilket er knap så fedt.. En stor 60 års fødselsdag, som min svigerfar fylder, også er den måned faktisk forbi..♡

  • Reply
   Amy Dyrholm
   november 12, 2016 at 1:58 pm

   Det er godt med lister, så der bliver overblik. December er en dyr måned 🙂 Åh held og lykke med din eksamen – og stort tillykke med din svigerfar <3

  Leave a Reply