MIN SEPTEMBER LISTE

MIN SEPTEMBER LISTE

Traditionen tro er jeg klar med en ny to-do liste – både med hyggelige aftaler og de sædvanlige pligter. September er tegnet på at sommerferien har nået sin ende, og det kan selvfølgelig give et lille sug i maven. Sommeren (vi kan diskutere om vejret har været sommerligt i Danmark) kan vist ikke strækkes meget længere, men heldigvis byder efteråret også på mange herligheder.

Der er nok at se frem til, og jeg vil helt klart forsøge at nyde og ikke mindst opfylde ønskerne for årets første efterårsmåned – både de hyggelige aftaler og de sædvanlige pligter 😉

Ps: Se mine tidligere lister her.

Traditionen tro er en ny måned lig med en ny to-do liste - både med hyggelige aftaler og de sædvanlige pligter for september.

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i september måned:
 1. Vænne mig til at være studerende på ITU. Nye ansigter, læsning, gruppeprojekter og sociale arrangementer. Jeg er allerede lun på det 😉
 2. Have kærlighedsweekend med manden min, når han kommer hjem fra Tyskland. Vi skal skiftes til at finde på en date (der er afsat en dag til det), og man bestemmer selv omfanget og aktiviterne. Jeg er spændt på at se, hvad Michael har fundet på til søndag <3
 3. Til blogevents, spise brunch og mødes med søde bloggerpiger.
 4. Have besøg af min mor til en mor/datter weekend. Jeg glæder mig!
 5. Jeg drømmer lidt om denne kjole. Har en svaghed for blomsterprint – måske der skal tilføjes mere 😉
 6. Jeg vil nyde efterårsgodter i form af varm kakao, æbler og græskar (evt. suppe).
 7. Gøre garderoben efterårsklar – sælge ud og tilføje lidt hist og her.
 8. Nyde det sidste af vores altan inden der bliver for koldt udenfor. Den er allerede fuld af fine blomster og planter i alle afskygninger, men der kan også blive skiftet en eller to ud inden. Min mormor har endda købt en lyskæde til mig, og den pynter fint nu, hvor der bliver hurtigere mørkt om aftenen.
 9. Lave gammeldags æblekage. Har I en god opskrift?
 10. Pynte lejligheden med friske blomster i efterårets fine nuancer.
 11. Til lagersalg – det er næsten svært at lade være, når det nærmest er i baghaven.

Hvad glæder I jer til denne september?  

Traditionen tro er en ny måned lig med en ny to-do liste - både med hyggelige aftaler og de sædvanlige pligter for september.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?