Min september liste

Min september liste

Ny måned er lig med ny ønskeliste, for hvad der skal proppes i kalenderen – eller faktisk allerede er proppet i kalenderen. Nu er vi jo så småt begyndt på september måned. Tiden kan bare flyve afsted, og den ene dag kan nemt tage den anden, og pludselig så står man der i slutningen af måneden og kan slet ikke forstå, hvor den blev af. Sådan har det i alle tilfælde været med august måned. Derfor forsøger jeg altid at lave en lille ønskeseddel for hvad måneden gerne må byde på. Altså udover det sædvanlige hverdagstrummerum.

Lige nu befinder jeg mig solidt placeret med rumpetten siddende ude på vores altan – lige midt på Cypern. Efterårsstemning er der derfor ikke meget af lige nu, men jeg kan faktisk være usandsynligt vild med med netop september. Det er efterårets start, hvilket efterfølgende leder til at rykke hyggen indendøre, men hvor der samtidig er plads til at befinde sig udendøre evt. iført vamset strik og bare ben. Den kombination fungerer altid 😉

Ps: Se mine tidligere lister her.

 

Min september liste: Ny måned er lig med ny ønskeliste, for hvad der skal proppes i kalenderen – eller faktisk allerede er proppet i kalenderen.
Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i september måned:
 1. Nyde en uge syd på – nærmere bestemt Cypern med familien i anledning af svigerfars runde fødselsdag. Dagene går stærkt med badning, læsning, store mænger is-indtagning og ellers bare råhygge. Gerne under vandet.
 2. Skyde det nye semester i gang efter en lidt sløv start, da ferien er ramlet ind i den anden uge. Jeg skal i hvert fald have læst op på de manglende lektioner!
 3. Håber jeg kan få lov til at nyde nogle lune sensommerdage i Danmark iført bare ben og blød strik  – og i hvert fald nyde skiftet fra sommer til efteråret, hvor bladene skifte farve og så småt begynder at falde af træerne.
 4. Efterår er virkelig suppetid, hvis I spørger mig, og vi skal lave suppe til den store guldmedalje. Michael og jeg har allerede tyvstartet lidt i august, men man går heller aldrig galt i byen med hjemmelavet suppe!
 5. Finde tiden til indendøreshygge med en god bog, et tæppe, lidt varmt at drikke mens regnen siler ned udenfor (ønsketænkning).
 6. Fortsætte indretningsprojektet i vores lille hjem. Vi er kommet et godt stykke, men der mangler stadig en del. Ting tager tid. Ting koster penge 😉 Meeen jeg drømmer bl.a. om denne og denne her.
 7. Nyde en weekend og nogle dage med ren venindehygge, hvor der skal være plads til god mad og lange snakke om alt mellem himmel og jord.
 8. Forsøge at blogge lidt ekstra, da vejret kan byde på flere timer indendørs.
 9. På familieweekend til Svendborg, hvor vi denne gang skal ses med Michaels mors side af familien. September måned bliver virkelig en måned i familiens tegn. Jeg ser ret meget frem til at besøge Fyn, da det ikke er en del af Danmark, hvor jeg befinder mig mest.
 10. Forære mig selv en buket friske blomster, da ja…jeg fortjener det. Og lejligheden fortjener det.
 11. Snakke i telefon med min mormor <3

Min september liste: Ny måned er lig med ny ønskeliste, for hvad der skal proppes i kalenderen – eller faktisk allerede er proppet i kalenderen.

Share:

2 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   september 13, 2018 / 9:10 pm

   Ja det synes jeg også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?