Min sommerlæseliste

Min sommerlæseliste

Nu går jeg så småt på ferie. Min ferie starter officielt søndag, da jeg så lukker og slukker for alt, hvad der hedder arbejde. “Desværre” går turen allerede tilbage mod København i morgen, hvilket betyder pænt farvel til Jylland (sommerhus-hygge, havudsigt mm.) for denne gang. Vi skal bruge den næste uge på at forberede og gøre klar til det store ryk mod Amager! Heldigvis skal der også være plads til råhygge i form af sommerlæsning – og der venter da også en ferie syd på til september.

Jeg er allerede tyvstartet, og har derfor næsten slugt to af bøgerne på min sommerlæseliste. Glæder mig til at tage yderligere hul på listen, og bare dase i en liggestol i sydens sol (nærmere bestemt Cypern) eller hjemme på vores sofa (eller altan, hvis vejret arter sig). I får selvfølgelig en anmeldelse med på vejen, når jeg er nået til ende i alle bøgerne. Måske der endda er lidt inspiration at hente i min sommerlæsestak 🙂

Jeg er allerede tyvstartet, og har derfor næsten slugt to af bøgerne på min sommerlæseliste. Glæder mig til at tage hul på listen.

  1. Min Muse af Jessie Burton. En passioneret, medrivende fortælling om længsel, kærlighed og historiens uundgåelige betydning for vores liv.
  2. Kvinden mellem os af Sarah Pekkanen & Greer Hendricks. En psykologisk thriller med et mesterligt plot. Den udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Pakket ind i gys og chokerende drejninger. Jeg er snart færdig med denne – og jeg siger jer, at den er god!
  3. Stadig mig af Jojo Moyes. Efterfølgeren til Jojo Moyes’ populære romaner “Mig før dig” og “Efter dig” fortsætter historien om Louisa Clark, der nu for alvor er klar til at efterkomme Wills ønske om at levet livet og kaste sig ud i nye eventyr.
  4. De af Helle Helle. Bogen her, har jeg allerede læst. Den er letlæselig med sin særegne nutidsform. En skildring af et nært mor-datter-forhold, hvor man følger datterens inderste tanker omkring sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80’erne.
  5. Små påsatte brande af Celeste Ng. En roman, hvor man eftersigende bliver suget ind i et univers bestående af to vidt forskellige familier, som ved en tilfældighed mødes og skilles – og dermed får afgørende betydning for hinandens liv. Desperate Housewifes møder Big Little Lies. Tænker at den helt sikkert skal med til Cypern sidst i august!

Jeg er allerede tyvstartet, og har derfor næsten slugt to af bøgerne på min sommerlæseliste. Glæder mig til at tage hul på listen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?