MIN SOMMERLÆSNING + 3 ANBEFALINGER

MIN SOMMERLÆSNING + 3 ANBEFALINGER

Godmorgen ladies <3

I dag vil jeg gerne dele min sommerlæsning + 3 ekstra anbefalinger med jer. Da jeg var mindre, lånte jeg altid mine bøger på bibliotektet. Min mor og jeg tog ofte derind sammen for at fylde op til sommerferien. På de tre uger i Frankring blev der virkelig læst mange bøger. Kørerturen syd for alperne blev endda brugt med lydbøger for hele familien. For mig har sommerferien derfor altid været lig med hyggelæsning. Resten af året sidder jeg ofte med snuden ned i pensum og undervisningsmateriale, hvilket ofte tager lysten og tiden fra ren hyggelæsning. Min sommerferie er derfor hellig, og jeg skal altid have minimum to bøger til rådighed.

Disse bøger er godt nok ikke lånt på biblioteket, men de står derimod fast på vores lille bogreol. Her er lidt af hvert, men jeg holder mig ofte fra krimier, da jeg helst vil kunne sove om natten 😉 Glæder mig til at tage hul på min sommerlæsning, og bare dase i en liggestol i sydens sol eller hjemme på vores sofa (eller altan, hvis vejret arter sig).

I får selvfølgelig en anmeldelse med på vejen, når jeg er nået til ende i alle bøgerne. Michael har heldigvis også samme ambitioner for ferien. Han læsestak er nok endda større end min, så vi skal nok kunne koble af – sammen – med hver sin bog.

Det har været dejligt med jeres inputs, og jeg har skrevet flere af jeres forslag ned på min liste til fremtidige køb og ønsker.

Hvilke bøger ligger i jeres læsestak i sommerferien?

I dag vil jeg gerne dele min sommerlæsning + 3 ekstra anbefalinger med jer. Da jeg var mindre, lånte jeg altid mine bøger på bibliotektet.

Min sommerlæsestak består af:

I dag vil jeg gerne dele min sommerlæsning + 3 ekstra anbefalinger med jer. Da jeg var mindre, lånte jeg altid mine bøger på bibliotektet.

Tre gode anbefalinger (som jeg allerede har læst):

Hella Joof – Papmaché-reglen: Den lille glimmerbog indeholder i alt 25 leveregler fra livets lovsamling. Regler som Ankel-reglen, Reglen om resten, Birkes-reglen og (min personlige favorit) Glimmer-reglen. Handlingen omhandler livets små regler på godt og ondt. Hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og i sandhed hvad man ikke skal gøre. Jeg slugte den på rekordtid, og jeg er sikker på at det samme kommer til at ske for jer. Det her er en bog, som helt klart kan læses igen!

Emily Salomon – Hverdagsglamour: Bogen her giver virkelig plus på inspirations- og glædeskontoen. Den omhandler alle mine yndlings ting på én og samme tid: skønhed, personlig stil, opskrifter, indretningstips, rejseoplevelser og meget andet. Det handler om at finde glæden i at gøre mere ud af alle de små hverdagsting. Emily formår at gøre det hele – og denne bog er blot en naturlig fortsættelse af bloguniverset.

Elizabeth Gilbert – Big Magic: Det her er min godnat-læsebog lige nu. Elizabeth Gilbert skriver på en letlæselig og behagelig måde – hun har skrevet en selvhjælpsbog om at leve kreativt og det at skabe – og om at give slip på frygten for andres meninger omkring det, man skaber/ønsker at skabe. Tænker at den er perfekt som opvarmning til studiet!

I dag vil jeg gerne dele min sommerlæsning + 3 ekstra anbefalinger med jer. Da jeg var mindre, lånte jeg altid mine bøger på bibliotektet.

Share:

3 Comments

  1. juli 25, 2017 / 1:13 pm

    Jeg har endelig fået læst “Der bor Hollywood stjerner på vejen” Den er helt sikkert værd at læse.
    Har du lyttet til Hella Joof’s bog på morfibo? Hun læser den bare op så sjovt 😀

  2. Pingback: MIN AUGUST LISTE
  3. Pingback: ÅRET DER GIK 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?