MINE FØDSELSDAGSGAVER

MINE FØDSELSDAGSGAVER

Jeg var så heldig at få denne smukke skuldertaske fra Michael Kors af min Michael. Er simpelthen SÅ glad for den. Knuselsker det pæne design, kvaliteten og det simple udtryk. Den sidste dyre taske fik jeg for halvandet år siden, og jeg har brugt den stort set hver dag siden. Her taler jeg selvfølgelig om min By Malene Birger taske. Siden købet har jeg dog savnet at kunne svinge en lidt mindre taske over skulderen, og tilfældigvis faldt jeg over ovenstående fra Michael Kors. Den røg helt spontant på ønskelisten, og nu er den min! Den kan løfte et helt almindeligt hverdagsoutfit til et nyt niveau, og så er der den praktisk til mobil, lille pung, nøgler, makeup mm. Jeg er forelsket i Michael – tasken og manden min 😉

fødselsdagsgaver julegaver ønsker Michael Kors JET SET skuldertaske Frederik Bagger krystalglas Nicklas Vache Emily Salomon Hverdagsglamour Amy Dyrholm blogAf min veninde, Monica, fik jeg bogen ”Hverdagsglamour”, som er skrevet af bloggeren Emily Salomon. Det er sådan en fin bog fra en meget fin pige. Jeg kan ikke vente med at bruge juleferien på at kigge bogen godt igennem.

fødselsdagsgaver julegaver ønsker Michael Kors JET SET skuldertaske Frederik Bagger krystalglas Nicklas Vache Emily Salomon Hverdagsglamour Amy Dyrholm blogMin mor gav mig de smukke krystalglas fra Frederik Bagger. Et af de højeste ønsker, og selvfølgelig fik mor det opfyldt. I kan bl.a. se mere til dem her, hvor de pyntede borddækningen sammen med tallerkner og vinglas fra Eva Trio by Eva Solo.

fødselsdagsgaver julegaver ønsker Michael Kors JET SET skuldertaske Frederik Bagger krystalglas Nicklas Vache Emily Salomon Hverdagsglamour Amy Dyrholm blogFar forkælede mig med den hvide sag fra String Pocket. Den passer bare perfekt til min stue, og kan nemt fyldes op af alle mine nips-ting. Er den ikke bare fin? Derudover står mine smukke glaslanterner fra Eva Solo og pynter. Selvom jeg fik dem før jul, er det stadig en gave, som jeg er rigtig glad for 🙂

fødselsdagsgaver julegaver ønsker Michael Kors JET SET skuldertaske Frederik Bagger krystalglas Nicklas Vache Emily Salomon Hverdagsglamour Amy Dyrholm blogAf mine to barndomsveninder fik jeg denne stavblender/mixer. Blev så overrasket (på den gode måde), da jeg fik revet papiret af. Jeg havde nemlig slet ikke skrevet den på ønskelisten, men sidst Frederikke og jeg lavede mad sammen, lagde hun mærke til at jeg manglede en. Er det ikke bare sødt? Elsker sådan nogle overraskende og betænksomme gaver. Har sådan nogle søde veninder!

fødselsdagsgaver julegaver ønsker Michael Kors JET SET skuldertaske Frederik Bagger krystalglas Nicklas Vache Emily Salomon Hverdagsglamour Amy Dyrholm blogKusinen gav mig en lækker salt-blanding fra Nicklas Vaché. Jeg er begyndt at samle lidt, og synes de er super cool at have stående fremme, og så smager det godt med ekstra krydderier. Olien må være det næste køb.

Min mormor gav mig panserglas til min iPhone 6 – meget tiltrængt. Var simpelthen så uheldig at tabe den for to uger siden, hvilket resulterede i et ødelagt hjørne – øv! Satser på at panserglasset får sat en stopper for fremtidige uheld. Derudover fik jeg træningsstrømper, trusser, gavekort til Matas, en mascara, en kæmpe buket blomster (fra Michael), Essie neglelak og et honninghjerte af min far. Jeg er så overrasket og rørt over alle de fantastiske og ikke mindst betænksomme fødselsdagsgaver! Her efter juleaften har jeg nærmest fået opfyldt alle mine ønsker, men julegaverne må I se en anden gang.

Husk at jeg stadig forkæler jer – I kan deltage i bloggens julekalender frem til den 29. december! 😀

Share:

6 Comments

 1. Monica
  december 25, 2015 / 8:15 pm

  ❤️

 2. december 25, 2015 / 9:34 pm

  Ej hvor nogle lækre gaver du har fået! Især din taske savler jeg godt nok over. Heldige dig!

 3. december 25, 2015 / 11:35 pm

  Hvor er du heldig 😉

 4. december 28, 2015 / 9:29 am

  Åh hvor er du heldig 🙂 Tasken har jeg selv kigget på flere gange, den er simpel og fin (og så er det altså bare en skøn følelse, at man ejer lidt luksus! Så passer man også bedre på det 😀 ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?