MINE MÅL OG HÅB FOR 2017

MINE MÅL OG HÅB FOR 2017

Nytårsforsætter er lidt en sjov størrelse. Nogen er vilde med det, mens andre ikke forstår ståhejen med det. Jeg har det selv lidt ambivalent med den klassiske model. I ved, den hvor der skal sættes urealistiske forventninger og forbud mod en masse. Det fungerer slet ikke for mig.

Klichéagtigt som det lyder, er 2016 virkelig gået ubeskrivelig stærkt. Der er også sket mange ting, men tænk at et nyt år allerede banker på døren igen. Derfor skader det ikke, at se sig selv efter i sømmene. Jeg har reflekteret over hvad der kan eller bør forbedres, og ikke mindst overvejet hvad der skaber værdi for mig. På baggrund af det har jeg besluttet at tage konceptet med månedens fokus (som i øvrigt starter igen) til et højere niveau, hvor det er gældende for hele 2017. Jeg har derfor sammensat følgende liste. Det er overskueligt og dejligt med nogle små håb og drømme for det nye år. Der skal være plads til mere af det, som bidrager med hverdagslykke. Ganske enkelt en liste med små justeringer og mere af det, som virkelig gør mig glad. Glad helt ned i maven.

Nytårsforsætter er lidt en sjov størrelse. Nogen er vilde med det, mens andre ikke forstår ståhejen med det. Læs mere om mine mål og håb for 2017.

Mine mål og håb for 2017:

Skabe et hjem og få nye relationer i København: Det er virkelig vigtigt, at jeg kommer til at føle mig hjemme og godt tilpas i hovedstaden i mere end én forstand. Her er der både tale om selve lejligheden, men i høj grad også det sociale liv uden for hjemmets trygge mure. Jeg taler efterhånden af erfaring, når jeg siger at det kan være udfordrende og grænseoverskridende at skulle bygge et helt nyt netværk op grundet en flytning, men det skal nok lykkedes. Mit mål er bl.a. at skabe et hjem, en tryghed og ikke mindst nye venskaber i 2017.

Bruge endnu mere energi og tid på bloggen: År 2016 forlod jeg det trygge blognetværk og besluttede derfor at stå alene med det hele. Jeg har heldigvis ikke fortrudt det, og jeg vil meget gerne blive endnu bedre i det kommende år. Jeg arbejder allerede hårdt på, at skabe et inspirerende og personligt univers. Fremtiden vil byde på endnu flere indlæg med personlig stil, skønhedsfavoritter, nemme opskrifter, hverdagslykke, beundringsværdige bloggere, indretning af mit nye hjem, rejser og meget mere. I 2017 kommer jeg uden tvivl på at bruge krudt på bloggen!

Weekendtur til en europæisk storby: Michael og jeg har længe snakket om at tage en weekendtur til en storby i Europa. Sidste år besøgte vi Berlin, hvilket var utrolig rart. Det er skønt med et mini-break fra hverdagen i ny og næ. Jeg har eksempelvis aldrig været i hverken Paris (på trods af 1000 barndomsferier i Frankrig) Milano eller Rom! Håbet er at vi kan lave om på noget det i år. Måske vi endda kan fejre nytår uden for landets grænser?

Gøre noget rart for mig selv og mit helbred: Jeg vil gerne blive bedre til, at tage sig godt af og hygge om mig selv i mere en én forstand. Det skal handle om forkælelse, nydelse og ikke mindst den indre og ydre sundhed. Jeg kan eksempelvis godt være lidt sløv til at huske at rense mit ansigt, finde tiden til at pynte mine negle, bruge en god hårmaske, indtage fiskeolie (selvom det smager grimt), købe nyt lækkert lingeri, nyde et stykke chokolade uden efterfølgende at banke mig selv i hovedet eller købe nye friske blomster hver uge. Det skal der laves om på, og det kan gøres gennem hvad som helst, der skaber nydelse og velvære for mig.

Positive tanker: Jeg vil forsøge at tænke på en eller flere ting, som jeg er virkelig taknemmelig over. På den måde er det også nemmere at skubbe negative tanker væk, da jeg slet ikke har brug for dem! Det kan være små som store ting der sker i løbet af ugen eller den pågældende dag. Alt det jeg generelt er glad for. I forlængelse med dette vil jeg helt klart fortsætte med konceptet ‘hverdagslykke‘, og dermed tage endnu flere billeder af det, som får mig til at trække på smilebåndet.

Simple living – rydde op og rydde ud: En flytning må siges at være det perfekte udgangspunkt til en stor oprydning. Jeg har virkelig følt, at jeg har ejet alt for mange ting. Det har faktisk været en ubehagelig følelse, som har medvirket til rod og frustrationer i tankerne. Derfor vil jeg gerne eje færre ting. 2017 skal være året for kvalitet frem for kvantitet eller i alle tilfælde begyndelse på det. Jeg er så småt begyndt på at skille mig af med det tøj, jeg ikke længere bruger og det samme er gældende for boligtingene. Kan mærke at jeg har behov for at fjerne alt det unødvendige, og dermed have mere fokus på de ting, som virkelig har en betydning og eller en vigtig funktion i hverdagen. Selvfølgelig skal der være plads til små impulskøb i ny og næ, men jeg har ikke brug for alt det jeg ejer nu, og mon ikke der er mange andre, som kan få mere glæde af det.

5 hurtige
 1. Starte i en løbeklub, få sved på panden og derigennem møde nye mennesker.
 2. Komme ind på kandidaten, så jeg kan læse videre til sommer.
 3. Ses med familien én gang om måneden. Det er altid rart med besøg hjemmefra eller omvendt.
 4. Udforske skønne, inspirerende København.
 5. Eje en lang, varm pels eller en eksklusiv designertaske. Måske 2017 bliver året for dette.

Hvad med jer? Har I sat nogle håb, ambitioner og mål for det kommende år? Fortæl gerne lidt om jeres tanker angående nytårsforsætter for 2017. Hvem ved, måske vi kan inspirere hinanden ♡

Nytårsforsætter er lidt en sjov størrelse. Nogen er vilde med det, mens andre ikke forstår ståhejen med det. Læs mere om mine mål og håb for 2017.

Share:

13 Comments

 1. Tina KH
  januar 1, 2017 / 3:07 pm

  Rigtig godt nytår søde:-)
  Gode mål for 2017, kan ikke huske om jeg har nævnt bøgerne af Louise L.Hay, de er gode, når det handler om mål og at værne om sig selv og sin personlige udvikling:-)
  Alt godt din vej her i 2017……………

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 5, 2017 / 9:16 pm

   Mange tak søde Tina 🙂
   Det tror jeg ikke at du har. Dem vil jeg undersøge nærmere. Tak for det råd!

   Tak og i lige måde 😀

 2. Pia Hvenegaard
  januar 2, 2017 / 9:45 am

  Dejligt at du deler dine ønsker for 2017❤️
  De er inspirerende at læse.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 5, 2017 / 9:17 pm

   Er glad for at du synes om det. Godt nytår <3

 3. Mette
  januar 2, 2017 / 11:59 am

  Har du ikke lyst til at skrive lidt om, hvordan du griber det an, når du rydder ud og skiller dig af med ting? Jeg synes, det er sindsygt svært. På de mere mentalt bundne ting, som børnenens ejendele, men også mere praktisk som tøj. Ved godt, at tip nr. 1 ved tøjsortering er (meget fortærsket), at hjvis du ikke kan passe tøjet nu, så smid det ud. Men hvis man er sådan en, der svinger en del i vægt, er det ikke srligt brugtbart. Men omvendt skal det heller ikke være en undskyldning for ikke at rydde ud i sine ting. Har du nogle gode tips?

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 5, 2017 / 9:18 pm

   Det kan du tro jeg har. Jeg er allerede ved at forberede et indlæg 🙂 Jeg skal nok samle op på det hele. Hold øje med bloggen i fremtiden 🙂

 4. Pingback: MIN LISTE
 5. Charlotte
  januar 5, 2017 / 10:05 am

  Ved ikke, om du svarer på kommentarerne her(?), men jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre mere om det, Mette spurgte om for nogle dage siden.

  Godt indlæg!

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 5, 2017 / 9:18 pm

   Det gør jeg altid 🙂 Jeg har bare haft meget at se til i denne uge. Det er noteret. Jeg arbejder allerede på et indlæg til jer 🙂
   Og tak <3

 6. Pingback: ÅRET DER GIK 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *