SKØNHED

MINE SKØNHEDSFAVORITTER – DECEMBER

Hver måned deler jeg ud af mine skønhedsfavoritter. December byder på nye favoritter (julegaver) bl.a. en ny duft, ansigtspleje fra FOREO og Rudolph Care.

Mine skønhedsfavoritter for december byder på mange nye herligheder som gemte sig under juletræet, men selvfølgelig også en gammel kendinge eller to. Produkterne tilføjer alle på hver sin måde lidt ekstra glamour og velvære i hverdagen. 

Sidste måned bød på helt nye favoritter samt et glædeligt gensyn med en gammel, tryg kending. Der var pleje til hænder, hår og læber i forskellige størrelser og varianter.

December byder på en ny vidunderlig duft, lette renseprodukter til ansigtet, glamour til neglene, neutralt makeup og ikke mindst pleje til håret. Læs mere om mine vidundere for december måned nedenfor.

Send gerne et tip eller to retur, hvis I har et eller flere skønhedsprodukter, I ikke kan leve uden lige nu 😉

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Hver måned deler jeg ud af mine skønhedsfavoritter. December byder på nye favoritter (julegaver) bl.a. en ny duft, ansigtspleje fra FOREO og Rudolph Care.

Giorgio Armani Sì

Sì Eau de Parfum er meget en feminin duft. Jeg duftede den første gang på min veninde, og har siden fået utallige små prøver med hjem fra Matas. Små prøver lige til håndtasken 😉 Men heldigvis har min søde far bemærket det, og derfor lå flakonen her under juletræet. Kombinationen af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften helt unik, og jeg er blevet helt afhængig!

Her er tale om en utrolig fugtgivende conditioner. Den indeholder bl.a. hvid te ekstrakt og camellia olie, som medvirker til at holde på fugten. Oil Reflections er deres første oliekollektion, som er skabt for at give op til 3 gange blødere hår – et statement jeg godt skrive under på. Mit hår knuselsker dette vidundermiddel.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tina KH
  januar 9, 2017 at 9:10 am

  Lækre produkter 🙂
  Jeg kan ikke klare mig uden min Elisabeth Arden Red Door serie.
  Hilsner og en smuk dag 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   januar 10, 2017 at 5:54 pm

   Hej Tina 🙂
   Tak for din kommentar 🙂 Jeg har aldrig prøvet Elizabeth Arden, men tak for tippet 🙂

   Knus <3

 • Reply
  Monica
  januar 9, 2017 at 8:25 pm

  Oh det ser ud til at være en masse lækre nye ting
  Ville elske at prøve sådan en foreo

  • Reply
   Amy Dyrholm
   januar 10, 2017 at 5:55 pm

   Det er det også! Det skal du også! Den er alle pengene værd <3

 • Reply
  SKØNHEDSFAVORITTER - JANUAR
  februar 21, 2017 at 9:50 pm

  […] Sidste måned bød på helt nye favoritter der gemte sig under juletræet samt et gensyn med en gammel, tryg kending. Produkterne tilføjede alle på hver sin måde lidt ekstra glamour og velvære i hverdagen. […]

 • Leave a Reply