MINE SKØNHEDSFAVORITTER – SEPTEMBER

MINE SKØNHEDSFAVORITTER – SEPTEMBER

Mine skønhedsfavoritter bærer i høj grad præg af ferien på Bali – bare se billederne 😉 Her er det beskyttelse mod solen i alle variationer, hårpleje og ansigtsrens. Alt det som kræves, når solens stråler er ekstra hårde. 

Sidste måned bød et glædeligt møde med helt nye skønhedsfavoritter. Her var bl.a. skønhed til det gode formål og ekstra forkælelse til læberne. Mit badeværelse er snart ikke stort nok til alle mine produkter, meen jeg nyder nu at kunne teste og prøve nye produkter. Selvfølgelig i mit eget tempo 🙂

Denne gang blev jeg inspireret af feriens varme, og derfor hoppede jeg en tur i poolen – med alle mine favoritter. Det er faktisk ikke nemt, at tage billeder af produkter, som flyder rundt i poolen. Det er som om de alle vil i hver sin retning, haha. Heldigvis lykkedes det nogenlunde, og her får I så et indblik i favoritter fra sidste måned.

Hvilke produkter kan I ikke leve uden? Kan I tippe om nogle gode her til efteråret? 🙂

P.S. Se tidligere tips om skønhed her.

Hver måned deler jeg ud af mine skønhedsprodukter. September handler om solbeskyttelse, ansigtsrens og en lækker conditioner. Alt sammen i en pool.

Derma Sun

På Gili Air blev Michael og jeg ret forbrændte af solen. Det gjorde virkelig ondt, men heldigvis havde jeg aftersun med fra Derma. Den hedder Aftersun Gel Aloe Vera Gel og har et højt indhold af Aloe Vera (99 %). Gelen virkede virkelig kølende på huden og dæmpede noget af min røde og irriteret hud. Derma er Svanemærket, og produceret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Den indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer, hvilket er vigtigt når huden i forvejen er så sart og øm. Jeg har benyttet Derma siden folkeskolen, hvor min mor købte produkterne til mig. Det er og bliver en all time favorit 🙂

Da rødmen havde lagt sig brugte jeg denne sololie fra Derma. Faktisk er den vinder af AllergyAward 2015. Sololien er helt uden sprit og har en dejlig konsistens, som er nem og lækker at smøre på huden. Olien er vandfast og hvidter ikke på huden, men til gengæld får du en skøn glød 😉 Den indeholder nærende E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.

Forhandles bl.a. hos Føtex og online hos Derma her og her.

Yves Rocher

Body and Hair Protective Oil – medium beskyttelse SPF 15. Håret har også brug for solbeskyttelse for ikke at blive afbleget, tørt og slidt. Det samme gælder for hovedbunden. Min kan nemt blive skoldet, da jeg har to hvirvler, som ikke altid er dækket af hår. Denne dobbeltvirkende spray giver både en effektiv UVA/UVB-beskyttelse og masser af næring. Håret får en silkeagtig glans uden at føles fedtet. Den er vandafvisende, og kan faktisk også bruges på kroppen. Det er så dejlig nemt med en spray.

Forhandles bl.a. online hos Yves Rocher.

Hver måned deler jeg ud af mine skønhedsfavoritter. September handler om solbeskyttelse, ansigtsrens og en lækker conditioner. Alt sammen i en pool.

Rudolph Care

Jeg har for første gang stiftet bekendtskab med Rudolph Care, og jeg har været spændt på at se, om produkterne kunne leve op til det gode rygte. Jeg brugte og bruger stadig Açai Facial Scrub Mask. Det er en eksklusiv skrubbecreme og dybdevirkende ansigtsmaske i ét og samme produkt. Den er meget drøj  i brug, og indeholder små exfolierende korn, som nænsomt renser og fjerner døde hudceller, alt imens at huden tilføres fugt, beskyttelse og næring. Huden føles meget fedtet lige efter brug, men det er faktisk rart at den ikke tørre ud. Jeg er fan 🙂

På Bali gik jeg ofte rundt med en crossover, hvor der lige var plads til denne solstift med høj UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Den bruges til at beskytte læber, ører, næse, nakke og andre områder, der er særligt udsatte i solen. Michael og jeg brugte den især på læberne, hvilket var dejligt i varmen. Den er rig på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolie, bivoks og havtorn. Heldigvis kan den bruges hele året, og derfor ligger den nu fast i min taske.

Forhandles bl.a. hos Ren Velvære her og her.

Davines

Mit lange hår blev ret filtret efter en tur i poolen eller havet. Derfor var det utrolig rart at få vasket håret, og pleje det med denne lækre, cremede conditioner fra Davines’s Your Hair Assistant hårplejeserie. Den dufter virkelig godt, og er specifikt udviklet til at tilføre fugtgivende og blødgørende pleje til fint hår og medium fint hår. Det bedste er, at jeg fik den med i rejsestørrelse, så den ikke tog for meget plads i toilettasken! Desværre er den helt opbrugt, så jeg må ud og have fat i den oprindelige størrelse 😉

Forhandles bl.a. hos Mille M og online hos Davines her.

Hver måned deler jeg ud af mine skønhedsfavoritter. September handler om solbeskyttelse, ansigtsrens og en lækker conditioner. Alt sammen i en pool.

Share:

3 Comments

  1. Pingback: HVERDAGSLYKKE
  2. Pingback: TAK FOR ÅR 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?