MIT NYE ARBEJDE

MIT NYE ARBEJDE

Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media, som jeg efterfølgende havde et møde med i København. Jeg blev tilbudt en side i Randers Storcenters nye magasin, som freelance writer og blogger. Jeg takkede ja til jobbet, og derfor fungerer jeg nu som en af deres faste bloggere både på hjemmesiden og på inspirationssektionen i deres magasin. Mine temaer vil primært omhandle personlig mode og boligindretning, hvilket passer fint med bloggens univers. Der er to sider med tips fra bloggerne, og Emilie Jacqueline er den anden dygtige blogger, som fylder sin spaltesplads med træning, sundhed og inspiration til mødre. Hun er nemlig lige blevet mor til den fineste lille pige.

Magasinet udkom i slutningen af september, så jeg kom hjem fra ferie til en glædelig overraskelse i postkassen. Det er altså lidt sjovt at finde en artikel med sig selv i et magasin – også selvom jeg selv har skrevet den. Jeg har også fået en del kommentarer med på vejen fra folk i området, som har set mig i magasinet. Det er altså hyggeligt! 😉 Jeg har taget nogle billeder af siderne, for at give jer et lille smugkig. Det kan altid hentes gratis i Randers Storcenter eller læses lige her.

Hvad siger I til det? 🙂

Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media angående et freelance job for Randers Storcenters magasin. Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media angående et freelance job for Randers Storcenters magasin.

Share:

15 Comments

 1. oktober 8, 2016 / 11:04 am

  Ej, hvor sejt. Tillykke med det det 🙂 Bor du stadig i København, eller er du flyttet tilbage til Jylland?

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 9, 2016 / 7:44 am

   Mange tak 🙂 Jeg bor i Randers, men Michael bor i København. Vi har planer om at flyttte sammen meget snart. Det er bare svært at finde en lejlighed i det område 🙂

 2. oktober 8, 2016 / 12:29 pm

  Tillykke med den nye “titel” søde 🙂 <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 9, 2016 / 7:44 am

   1000 tak søde Julie 🙂 Rigtig god søndag <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 9, 2016 / 8:38 am

   Mange tak søde Malou 🙂 Jeg er også glad for det. Knus

 3. oktober 8, 2016 / 5:54 pm

  Så flot, stor tillykke hermed 🙂
  Maria

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 9, 2016 / 8:39 am

   Tak Maria 🙂 Det er fedt, når bloggen giver sådanne muligheder.

 4. Mogens
  oktober 9, 2016 / 4:00 pm

  Stort tillykke

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 11, 2016 / 7:07 pm

   1000 tak svigerfar. Håber du har det godt.
   Knus

 5. Pingback: HVERDAGSLYKKE
 6. Pingback: HVERDAGSLYKKE
 7. Pingback: TAK FOR ÅR 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?