PERSONLIG

MIT NYE ARBEJDE

Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media angående et freelance job for Randers Storcenters magasin.

Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media, som jeg efterfølgende havde et møde med i København. Jeg blev tilbudt en side i Randers Storcenters nye magasin, som freelance writer og blogger. Jeg takkede ja til jobbet, og derfor fungerer jeg nu som en af deres faste bloggere både på hjemmesiden og på inspirationssektionen i deres magasin. Mine temaer vil primært omhandle personlig mode og boligindretning, hvilket passer fint med bloggens univers. Der er to sider med tips fra bloggerne, og Emilie Jacqueline er den anden dygtige blogger, som fylder sin spaltesplads med træning, sundhed og inspiration til mødre. Hun er nemlig lige blevet mor til den fineste lille pige.

Magasinet udkom i slutningen af september, så jeg kom hjem fra ferie til en glædelig overraskelse i postkassen. Det er altså lidt sjovt at finde en artikel med sig selv i et magasin – også selvom jeg selv har skrevet den. Jeg har også fået en del kommentarer med på vejen fra folk i området, som har set mig i magasinet. Det er altså hyggeligt! 😉 Jeg har taget nogle billeder af siderne, for at give jer et lille smugkig. Det kan altid hentes gratis i Randers Storcenter eller læses lige her.

Hvad siger I til det? 🙂

Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media angående et freelance job for Randers Storcenters magasin. Jeg har fået nyt arbejde. For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af Benjamin Media angående et freelance job for Randers Storcenters magasin.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Lullumut
  oktober 8, 2016 at 11:04 am

  Ej, hvor sejt. Tillykke med det det 🙂 Bor du stadig i København, eller er du flyttet tilbage til Jylland?

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 9, 2016 at 7:44 am

   Mange tak 🙂 Jeg bor i Randers, men Michael bor i København. Vi har planer om at flyttte sammen meget snart. Det er bare svært at finde en lejlighed i det område 🙂

 • Reply
  Julie Mænnchen
  oktober 8, 2016 at 12:29 pm

  Tillykke med den nye “titel” søde 🙂 <3

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 9, 2016 at 7:44 am

   1000 tak søde Julie 🙂 Rigtig god søndag <3

 • Reply
  Malue Jasmine
  oktober 8, 2016 at 5:44 pm

  Hvor er det sejt!
  Stort tillykke!

  Kh Malue
  http://www.mooldash.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 9, 2016 at 8:38 am

   Mange tak søde Malou 🙂 Jeg er også glad for det. Knus

 • Reply
  Maria
  oktober 8, 2016 at 5:54 pm

  Så flot, stor tillykke hermed 🙂
  Maria

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 9, 2016 at 8:39 am

   Tak Maria 🙂 Det er fedt, når bloggen giver sådanne muligheder.

 • Reply
  Mogens
  oktober 9, 2016 at 4:00 pm

  Stort tillykke

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 11, 2016 at 7:07 pm

   1000 tak svigerfar. Håber du har det godt.
   Knus

 • Reply
  Stine / Lille My
  oktober 10, 2016 at 1:24 pm

  Kæmpe tillykke smukke <3

 • Reply
  HVERDAGSLYKKE
  november 29, 2016 at 8:09 pm

  […] {Ananas i egen juice. Husker I mit arbejde?} […]

 • Reply
  HVERDAGSLYKKE
  december 22, 2016 at 10:56 pm

  […] {Ananas i egen juice} […]

 • Reply
  TAK FOR ÅR 2016
  januar 6, 2017 at 2:05 pm

  […] blev året, hvor jeg fik tilbudt et freelance job hos Benjamin Media. Nu kan jeg se mig selv i et magasin (ananas i egen […]

 • Leave a Reply