MY OUTFIT

MY OUTFIT

Godaften damer! Ser I Popstars? Jeg er en sucker for sådanne programmer – især når Medina er med! Synes det er så hyggeligt at følge deltagerne og samtidig blive betaget af dommerne. Har I nogle favoritter blandt deltagerne? I får lige et outfit fra i søndags. Jeg elsker den sorte kontrast mod den lyse Baum und Pferdgarden t-shirt. Bukserne er nye og købt på arbejdet. De er SÅ fantastisk behagelig at have på. Forresten vil jeg gerne spørge om noget vigtigt.. Hvad vil I gerne se mere af på bloggen? Kæmpe knus til Jer!

rsz_img_1200 Pictures27 rsz_img_1169 rsz_img_1189 rsz_img_1187Trousers KAREN BY SIMONSEN / t-shirt BAUM UND PFERDGARTEN / bag ALEXANDER WANG

Share:

7 Comments

 1. september 10, 2014 / 10:33 pm

  Tips om billigt og mega lækkert tøj! 😀

 2. september 11, 2014 / 5:55 am

  Jeg kan ikke tage kanalen – noget værre skidt, da jeg så gerne ville se det 🙁
  Dit outfit er super lækkert – din jakke er jeg virkelig vild med 🙂

 3. Isabel Rosenørn
  september 11, 2014 / 11:22 am

  VIDEOER! Det ville være så fantastisk! <3

 4. september 11, 2014 / 6:05 pm

  Rigtig fint outfit! Bukserne ser så rare ud 🙂
  Ja, jeg har også fulgt med i Popstars – sådan nogle programmer er simpelthen så underholdende.

 5. september 11, 2014 / 11:38 pm

  Jeg har ikke set noget popstars endnu – men mon ikke det snart sker 😉
  Rigtig fin bluse, stylet über smukt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?