MY OUTFIT

MY OUTFIT

IMG_5116IMG_5091Pictures6IMG_5119Shirt and trousers Baum und Pferdgarten

Første dag i London er nu gået. En solrig og hyggelig dag som primært stod på shopping. Mine fødder er i hvert fald godt trætte. Oxford Street er et fantastisk smukt sted, men hold da helt op hvor er der mange mennesker! Det har sin charme, men man skal også tælle til 10 et par gange eller to. Som I kan se var jeg iført mit nye sæt fra Baum und Pferdgarten. Det er simpelthen så pænt og ganske behageligt at have på. Bonus! Jeg gjorde mig forresten nogle gode køb… bl.a. i Nike Town. #nikeholic.

Translation: My first day in beautiful London is now over. We spend the day at Oxford Street where we did some shopping. Of cause I went by Nike Town where I bought some pretty amazing things. Anyway, my outfit is from Baum ind Pherdgarten. Do you like it? 

Share:

7 Comments

 1. juni 8, 2014 / 9:35 pm

  Wauw hvor er det et flot sæt..glæder mig til at se hvad du har i posen <3

 2. juni 9, 2014 / 9:06 am

  Hvor ser du bare godt ud! Det er et virkelig flot sæt.
  Uhh glæder mig til at se posens indhold 🙂
  /Camilla

 3. Sofie
  juni 23, 2014 / 9:27 am

  WAUW! Sikke et SMUKT sæt. Hvordan er det i størrelsen? Jeg tror straks, jeg må købe det!

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 23, 2014 / 11:36 am

   Jeg synes det er lidt småt i størrelsen. Jeg har en str. small og plejer at bruge xs 🙂 Det er på tilbud mange steder, så go for it! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?