DAGENS OUTFIT

MY OUTFIT

IMG_5116IMG_5091Pictures6IMG_5119Shirt and trousers Baum und Pferdgarten

Første dag i London er nu gået. En solrig og hyggelig dag som primært stod på shopping. Mine fødder er i hvert fald godt trætte. Oxford Street er et fantastisk smukt sted, men hold da helt op hvor er der mange mennesker! Det har sin charme, men man skal også tælle til 10 et par gange eller to. Som I kan se var jeg iført mit nye sæt fra Baum und Pferdgarten. Det er simpelthen så pænt og ganske behageligt at have på. Bonus! Jeg gjorde mig forresten nogle gode køb… bl.a. i Nike Town. #nikeholic.

Translation: My first day in beautiful London is now over. We spend the day at Oxford Street where we did some shopping. Of cause I went by Nike Town where I bought some pretty amazing things. Anyway, my outfit is from Baum ind Pherdgarten. Do you like it? 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  High on Fashion
  juni 7, 2014 at 11:14 pm

  Det sæt er bare så flot til dig 😉

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  juni 7, 2014 at 11:17 pm

  Hold nu op et flot sæt – det er bare så fint til dig 🙂

 • Reply
  Hosannah
  juni 8, 2014 at 9:35 pm

  Wauw hvor er det et flot sæt..glæder mig til at se hvad du har i posen <3

 • Reply
  Camilla - Cfashion
  juni 9, 2014 at 9:06 am

  Hvor ser du bare godt ud! Det er et virkelig flot sæt.
  Uhh glæder mig til at se posens indhold 🙂
  /Camilla

 • Reply
  Sofie
  juni 23, 2014 at 9:27 am

  WAUW! Sikke et SMUKT sæt. Hvordan er det i størrelsen? Jeg tror straks, jeg må købe det!

  • Reply
   amydyrholm
   juni 23, 2014 at 11:36 am

   Jeg synes det er lidt småt i størrelsen. Jeg har en str. small og plejer at bruge xs 🙂 Det er på tilbud mange steder, så go for it! 😀

 • Reply
  kathrine
  juni 23, 2014 at 4:08 pm

  Det sæt er jeg virkelig vild med, den blå farve er lige mig <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Leave a Reply