DAGENS OUTFIT REJSER

MY SATC DRESS

Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien.

De sidste dage i Seminyak var vi så heldige at bo i en privat villa med egen pool. Det er virkelig en oplevelse, jeg sent vil glemme. Faktisk er billederne taget på terrassen lige ved siden af vores pool. Alle bør give sig selv den forkælelse en gang eller to. Det er pengene værd 🙂

Kjolen har været efterspurgt af mange, siden jeg postede dette billede på Instagram. Og jeg forstår godt hvorfor. Har man bare den mindste lille prinsesse gemt i sig og/eller er man fan af SATC serien, er der ikke noget at sige til, at kjolen fanger interessen. Som min svigerinde sagde, så minder den en smule om en længere udgave af Carries klassiske outfit i introen af serien. Desværre var den efter to uger i en kuffert blevet en anelse krøllet, but you get the drill. Synes den er smuk – selv i en mere krøllet version. Tilsatte min nye ruskinds clutch fra DECADENT COPENHAGEN. Den kan lige indeholde min iPhone, læbepomade og pung. Ret smart, når man skal være fin og stadig praktisk.

I dag fylder Michael år, så dagen skal gå med at fejre ham. Slet ikke dårligt <3

The last days in Seminyak we spent in a private villa with pool. It was so great! It’s an experience that I’ll never forget. I wanted to show you my SATC dress. It’s the must beautiful and feminine dress. I really love it. It reminds me a bit of the one that Carrie wears in the SATC intro song. Don’t you agree? I have styled it with a new clutch from DECADENT and my old Zara stilettos. 

Now I want to spend the day celebrating my love. Happy birthday Michael <3

Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien. Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien. Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien. Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien.Outfit billeder fra en skøn aften i Seminyak, hvor jeg var iført min SATC dress. Den minder den om en længere udgave af Carries outfit i introen af serien.Dress DAHONG / shoes ZARA / clutch DECADENT COPENHAGEN

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Julie Mænnchen
  oktober 5, 2016 at 9:46 am

  Den er bare så fin <3 🙂 Kan sagtens forstå at du er glad for den søde!

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 5, 2016 at 12:38 pm

   Tusind tak søde 🙂 Den kommer til at være i garderoben i mange, mange år <3

 • Reply
  Frejjack
  oktober 5, 2016 at 9:51 am

  Ej hvor er den smuk, man kan virkelig mærke SATC viben 🙂 Så fedt!

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 5, 2016 at 12:39 pm

   Ja lige præcis! Der står nærmest skrevet Carrie på den 😉

 • Reply
  Malue Jasmine
  oktober 5, 2016 at 11:17 am

  Hvor er den bare fin!
  Dén kan jeg altså godt forstå at du er glad for 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 5, 2016 at 12:39 pm

   Mange tak 😀 Jeg er virkelig glad for den!
   Knus

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  oktober 5, 2016 at 12:43 pm

  Den kjole er bare så smuk og dig ligeså :-). Kan godt forstå, at du føler dig helt som en prinsesse :-).
  Kunne godt finde på at klikke den hjem, hvis jeg fx skulle til bryllup. Kan dog ikke finde den via det link du har sat ind?

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 7, 2016 at 8:16 am

   Åh tak søde K 🙂

   Hm, jeg kan heller ikke finde den længere. Mon den er udsolgt? 🙁

 • Reply
  Maria fra En verden af kunst
  oktober 6, 2016 at 11:00 am

  Virkelig smukt 🙂
  Klæder dig.
  Og dejlig oplevelse du har der.

  Rigtig god dag og snart weekend også 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   oktober 7, 2016 at 8:18 am

   Tusind tak 🙂 Ja det er helt klart en oplevelse for livet. Ingen tvivl om det 🙂

   Tak og mange gange i lige måde 😀

 • Reply
  HVERDAGSLYKKE
  oktober 20, 2016 at 4:15 pm

  […] Jeg har bl.a. fejret Michaels fødselsdag med kanelsnurrer og gaver, nydt synet af min smukke SATC kjole, gået tur i den smukke natur og lavet grøntsagssuppe, mmh. Jeg kunne ikke stoppe mig selv, og […]

 • Reply
  ONE OF A KIND
  oktober 22, 2016 at 10:46 am

  […] blev den som min SATC kjole og så en smule krøllet i kufferten, men derfor synes jeg stadig den fortjener sin plads på […]

 • Reply
  TAK FOR ÅR 2016
  januar 6, 2017 at 2:03 pm

  […] 2016 blev året, hvor jeg købte den fineste Carrie Bradshaw-kjole. […]

 • Reply
  HVERDAGSLYKKE
  maj 3, 2017 at 8:31 am

  […] blev min kære SATC sag […]

 • Leave a Reply