MYFLAVOUR – 5 GRUNDE TIL AT DRIKKE VAND

MYFLAVOUR – 5 GRUNDE TIL AT DRIKKE VAND

De færreste kan efterhånden være i tvivl om at der skal vand til for at kroppen fungerer optimalt. Det kan være svært at få drukket nok i løbet af dagen, det indrømmer jeg gerne, men der er råd for det. Almindeligt postevand kan sagtens være tiltrækkende og syne af mere ved at tilsætte få ingredienser.
Eva Solos nye MyFlavour karaffel (modtaget til test) gør det nemt at tilsætte smag til vandet, da spyddet kan holde på alt lige fra krydderurter, frugtskiver til små stykker bær. Vandet smager fantastisk godt, og så sætter jeg stor pris på, at det ser virkelig fint ud på samme tid. Hvem har ikke lyst til at sætte sådan en sag med vand på bordet? Jeg kan nemt få slukket tørsten nu 😉 Er du ikke helt overbevist, har jeg samlet 5 gode grunde til at drikke vand.

There is no doubt about the fact that’s very important to get enough water during the day. Believe me your body will thank you for it. You only need a few ingredients to make your water seem more attractive. Eva Solos new carafe named MyFlavour makes it very easy adding flavour to the water. It’s such a cool carafe (I’m fan) and at the same time it just looks so pretty. 

myflavour 5 grunde til at drikke vand Amy Dyrholm blog tips til sundhed min sundhed blogger Eva Solo modtaget til test karaffel vand med smag citron væske myflavour 5 grunde til at drikke vand Amy Dyrholm blog tips til sundhed min sundhed blogger Eva Solo modtaget til test karaffel vand med smag citron væske

 1. Ved at drikke vand kan du undgå sygdom på længere sigt. Slimhinderne i munden, halsen og næsen er alle velforsynede med antistoffer, som bekæmper de bakterier, der indåndes eller tilføres via mad og drikke. Udtørrede slimhinder bliver mere modtagelige for infektioner, som kan forårsage forkølelser og hoste.
 2. Apropos smag. Et glas citronvand om morgenen hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer. Samtidig er citroner rige på C-vitamin (cirka 30-40 mg per citron), hvilket er essentielt for et sundt og stærkt immunforsvar – husk at bruge økologiske citroner 😉
 3. Masser af vand kan også gøre godt indeni, da det er vigtigt for huden at blive stimuleret indefra. Det er ikke nok at bruge alverdens lotioner udenpå. Dehydreret hud er ikke det samme som tør hud. Hudceller, som er velforsynede med vand, holder din hud blød, fugtig og pæn*.
 4. Jeg har efterhånden fundet ud af, at en meget almindelig årsag til min træthed om eftermiddagen er væskemangel. Jeg kan fjerne de værste gab (haha) ved blot at drikke nok vand. Vores hjerner består af ca. 75 % vand, så derfor er det vigtigt at holde vandbalancen oppe, for at undgå koncentrationsbesvær.
 5. I kender det allerede. Humøret daler, når maven rumler. Det samme gælder faktisk, hvis kroppen mangler vand. En undersøgelse fra ”The Journal of Nutrition” viser, at mildt dehydrerede unge kvinder oplevede hovedpine, træthed, dårligt humør og problemer med koncentrationen*. Det er da værd at tage med. Hvem vil ikke gerne være i godt humør dagen lang 😉

Disse facts er baseret på kilder* samt af min egen erfaring. Det er selvfølgelig en individuel følelse, og i sidste ende kan du selv bedst mærke, hvad din krop har behov for. Jeg drikker mellem 1,5 og 2 liter vand om dagen, og derudover får jeg også væske i form af mælk. Min krop nyder især godt af vand med citron og agurk. Hvilken smag ville du tilsætte vandet?

myflavour 5 grunde til at drikke vand Amy Dyrholm blog tips til sundhed min sundhed blogger Eva Solo modtaget til test karaffel vand med smag citron væske myflavour 5 grunde til at drikke vand Amy Dyrholm blog tips til sundhed min sundhed blogger Eva Solo modtaget til test karaffel vand med smag citron væske*Kilder: Vægt Konsulenterne & iFORM
Share:

6 Comments

 1. april 7, 2016 / 10:47 am

  Det er godt nok en smart karafel, og genial til at få drukket mere vand i løbet af en dag.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 11, 2016 / 7:22 am

   Den er så fin! Det er ret genialt. Vandet smager meget bedre 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 11, 2016 / 7:22 am

   Det er jeg også 😀 Og prisen er ret overkommelig.

 2. april 12, 2016 / 9:55 am

  Jeg har også modtaget sådan en kande, den er altså så fin og virkelig smart! 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 12, 2016 / 12:59 pm

   Ja virkelig 😀 Det er fedt, at kunne teste sådan noget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?