NÆRING INDEFRA

NÆRING INDEFRA

Hvad med lidt næring indefra fra noget så tiltalende som fiskeolie 😉 Det ser eller smager ikke særlig godt, men din krop vil knuselske dig for effekten af det. Ikke nok med at det giver et ekstra boost til ydersiden, så er det også virkelig godt for indersiden af din krop. Fiskeolie indeholder næringsstoffer, som kroppen nyder godt af. Min gør i hvert fald. Jeg spiser en skefuld hver morgen, da det især gør underværker for min hud og mit hår.

Det er ikke videre lækkert at indtage fiskeolie, men jeg drikker altid et glas vand lige efter, da jeg på den måde undgår selve fiskesmagen. Som bonus får jeg husket at drikke lidt ekstra vand om morgenen efter en hel nat uden væske.

Hvad med lidt næring indefra fra noget så tiltalende som fiskeolie ;) Det ser eller smager hverken særlig godt, men din krop vil knuselske dig for det.

For mig er det bedre end at være fugtet indefra fremfor at skulle smøre sig med diverse cremer i uendelighed. Min hud føles i den grad blødere og sundere. Lige nu er det kun få steder i mit ansigt som svinger lidt efter at være stoppet på p-piller. Mine hormoner er en smule forvirret, og det kræver sin tid at få balance i systemet igen 😉 Uren hud er aldrig sjov, men tænker at det rette vitaminindtag helt klart gavner.

Jeg foretrækker den flydende version, men fiskeolie kan jo også købes i kapsler. Synes bare smagen af fisk bliver hængende hele dagen, hvis det først skal opløses i nede i maven (ahem..) Jeg har købt eye q mikstur med en snert af citron. Det er værd at bemærke, hvilken slags fiskeolie du køber. Det meste fiskeolie bliver renset for tungmetaller og andre skadelige stoffer, men for en sikkerhedsskyld, så hold ekstra øje med etikken, og det som står med småt.

Hvad med lidt næring indefra fra noget så tiltalende som fiskeolie ;) Det ser eller smager hverken særlig godt, men din krop vil knuselske dig for det.

Share:

1 Comment

  1. marts 1, 2017 / 9:38 pm

    Godt tip til sådan én som mig med ekstrem tør hud! Tak for et godt råd, mussi <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?