NEM OG SUND PASTARET

NEM OG SUND PASTARET

Jeg vil lige dele opskriften på en nem og sund pastaret, som længe har været en favorit. Noget af det bedste i verden må nem og sund mad, som kan mætte i flere dage. Det er fantastisk at komme hjem til nem mad, som bare skal varmes op i mikroovnen. Derfor laver jeg gerne ekstra store portioner 🙂 Denne pastaret med grøntsager er især en favorit. Det går hurtigt, koster ikke meget og så smager den rigtig godt!

Ps. Find flere lækre, men nemme opskrifter her.

Jeg vil lige dele opskriften på en nem og sund pastaret - en sand favorit. Den er budgetvenlig og hurtig at lave. Find opskriften på Amy Dyrholm blog.

INGREDIENSER:

Spinatpasta (eller bønnepasta)
1 dl lunkent vand
Kylling
Edamame bønner
Kalkunbacon
Frisk spinat eller frosent
Salt & peber
Chili
Kokosolie

TOPPING:

Hytteost

Jeg vil lige dele opskriften på en nem og sund pastaret - en sand favorit. Den er budgetvenlig og hurtig at lave. Find opskriften på Amy Dyrholm blog. Stel fra Eva Solo serien Legio Nova og maden er også lavet i disse Eva Solo gryder

Fremgangsmåde:

Tænd for panden, så den kan opvarmes, mens kyllingen skæres i små stykker. Steg derefter kyllingen i kokosolien og tilsæt kalkunbacon undervejs. Når kødet er stegt godt tilsæt så spinat, edamame bønner og andet grønt. Rør det godt sammen, og hæld lidt vand i, hvis det føles ‘tørt’. Du kan med fordel putte hytteost ned i blandingen for at opnå en cremet konsistens. Smag til med salt, peber, chili og andre krydderier. Serveres i en dyb tallerken med ost eller krydderier som topping.

Share:

2 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   august 2, 2016 / 1:56 pm

   Det smager SÅ dejligt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?