NEXT TO A PINEAPPLE

NEXT TO A PINEAPPLE

Next to a pineapple, haha. Det er ikke hver dag, at man står ved siden af en ananas. Det er vel næsten kun på Bali, at man kan tage outfit billeder ved siden af sådan en mini ananas. Er den ikke bare sød? Jeg er helt vild med den, og syntes den gav billederne lidt ekstra personlighed. Det er gode minder, for farven er så småt ved at forsvinde, og det varer ikke længe før de vinterblege stænger igen vinder frem. Det var godt, så længe det varede. Mit outfit er meget afslappet og inspireret af hippie kulturen. Jeg er ret vild med mine ‘John Lennon’ solbriller fra Ray-Ban. Havde virkelig aldrig troet, at runde solbriller var mig, men grænser er til for at blive overskredet, ikke?

Jeg vender tilbage senere med en lækker fredags opskrift, som er egnet til den søde tand. Perfekt start på weekenden 😉

I’m just standing here next to a pineapple looking a bit like John Lennon. This look is perfect for Bali, but I probably won’t pull it off in Denmark. I never thought that I would wear a pair of round sunglasses, but I really like them. They give the outfit a cool twist. Do you like it? 

Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår. Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår. Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår. Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår. Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår. Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår. Shorts LEVIS / sandals GANNI / sunnies RAY-BAN / belt ASOS / shirt MAISON SCOTCH

Share:

4 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 12, 2016 / 2:09 pm

   Tak søde 🙂 Det var lidt af et sats.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?