PERSONLIG

NOGET OM AT UDNYTTE SINE FORBINDELSER

En af fordelene ved at være blogger er de forskellige forbindelser, som der skabes igennem tiden. De kan være nyttige i fremtiden, og lige nu sidder jeg i den situation, at jeg rigtig godt kunne bruge jeres hjælp! Den næste måned bliver rigtig presset, og der kommer til at foregå mange ting på studiet. Som nogle af jer ved, læser jeg Branding and Marketing Management på TEKO, og skal derfor skrive en afsluttende opgave, hvor de sidste to års viden skal indgå. Underviserne ser helst at den studerende laver en aftale med en virksomhed, da det virker mest professionelt og samtidig gavner opgaven, da den studerende højst sandsynligt kan få mere viden om virksomheden.
Jeg vil meget gerne lave en sådan aftale, men har bare ikke fundet den rette virksomhed endnu. Kravet er, at vi finder et brand/virksomheder/designere osv. indenfor livsstil. Jeg har selv forsøgt at brain storme en smule, men går kold i det samme. Jeg vil meget gerne skrive om en lidt mindre (gerne nyopstartet) virksomhed, men helst ikke så lille at der ingen informationer er at finde.

Det gælder om at udnytte sine forbindelser, og mit spørgsmål til jer lyder derfor;

Kender I nogle up-coming eller allerede eksisterende brands/virksomheder/designere osv? I må meget gerne dele ud jeres viden her i kommentarfeltet. Der findes ingen dumme svar, og tager imod alle råd med åbne arme!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Karina
  februar 25, 2015 at 7:49 pm

  Ved godt det lyder dumt hvad med lego

 • Reply
  Marie
  februar 25, 2015 at 8:39 pm

  Hvad med Magic Robes, som er drevet af Jelena fra Iværsættermor? Eller Fjolletrold.dk?

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 • Reply
  Josephine
  februar 25, 2015 at 9:20 pm

  Søde Amy. Har en ide, en god kammerat fra gymnasie tiden startede for nogle år siden virksomhed som laver møbler af skateboards. det hedder I’M: Boards.. Han vandt sidste år en stor iværksætterpris og solgte efterfølgende firmaet. Hvis det er noget kan jeg sagtens sætte dig i kontakt med ham 🙂

  Tjek hjemmesiden: imboardfurniture.com

 • Reply
  Josephine
  februar 25, 2015 at 9:25 pm

  Amy, skrev lige en kommentar, men tror måske den er forsvundet.. Hvis den er, så send lige en mail 🙂

 • Reply
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  februar 26, 2015 at 10:56 am

  Ved ikke om det er noget, men min veninde har lige startet eget firma op med børnetøj 🙂

 • Reply
  Vanessa
  februar 26, 2015 at 11:26 am

  Prøv at gå ind på http://www.nordicperspective.com , denne blog skriver meget om upcoming designere og brands.

 • Leave a Reply