NOGET OM AT HAVE MANGE BOLDE I LUFTEN

NOGET OM AT HAVE MANGE BOLDE I LUFTEN

At have mange bolde i luften på en gang modeblogger opgaver TEKO Via Design perfektionistisk fashion blog Amy travl studerende nyt kapitel personligt insta IMG_0935Wrap coat ASOS / jeans GLOBAL / sunnies CÉLINE / boots ASOS (similar) / watch MARC JACOBS

Lige nu er der virkelig meget at se til, som i virkelig meget! Problemet er at jeg gerne vil nå det hele (arbejde, skole, blog og fritid) og samtidig udføre alle opgaverne helt perfekt. Det giver et hårdt pres, og desværre kan det ofte virke demotiverede, da jeg hurtigere får lyst til at kaste håndklædet i ringen. Heldigvis siger min sunde fornuft, at opgaverne bliver perfekte, hvis jeg blot yder mit bedste, dvs. det jeg har tid og overskud til. Det hele handler om at prioritere, hvilket er noget jeg er blevet bedre til med årene. I går var jeg til eksamen i Global Marketing (heldigvis gik det godt), og i dag afslutter jeg e-strategi og økonomi. Tiden er bare fløjet afsted, og nu har jeg ikke flere lektioner på TEKO. Det er rigtig underligt, men samtidig dejligt at starte et nyt kapitel. Først venter dog endnu to optagelsesprøver som skal klares i næste uge. Kender I til det med at have mange bolde i luften? Husk at I altid kan følge med på Instagram @amydyrholm, nu hvor bloggen ikke bliver opdateret så ofte, desværre. God weekend!

I’ve been so busy lately with school and yesterday I passed my final exam in Global Marketing. I really want to manage all the tasks perfectly. Do you know that feeling?

Share:

4 Comments

 1. marts 27, 2015 / 12:56 pm

  Jeg kender det alt for godt! Jeg jonglerer lige nu selv med to eksaminer, studiejob og en bacheloropgave. Så der er nok at se til 😀

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   marts 27, 2015 / 1:16 pm

   Åh puha. Held og lykke med det hele 😀 Vi må sende hinanden en sød tanke i ny og næ så 😛

 2. marts 31, 2015 / 3:28 pm

  Den her jakke er for cool!

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 8, 2015 / 10:18 pm

   Jaaa 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?