OPSKRIFTER

NY YNDLINGS-SNACK

Lige nu craver jeg særligt peanutbutter på et sprødt æble, mmh! Jeg har, som mange andre, også en sød tand, der især kommer frem om eftermiddagen eller i weekenden. Der skal også være plads til hyggelige snacks i ny og næ, men det behøver ikke være bland-selv-slik. Der findes heldigvis gode alternativer, som virkelig også fungerer perfekt som en sød snack. Et sprødt æble med nøddesmør smager fantastisk godt, og så undgår man den tunge følelse, som ofte kommer efter et mindre sundt måltid. Kontrasten mellem et surt, friskt æble og den søde, fede peanutbutter tilfredsstiller mine smagsløg! Måske jeg skal pynte det med mørk chokolade eller lidt kanel næste gang?

I min verden er æble og peanutbutter et alletiders match made in heaven! Hvad snacker I? 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ace
  maj 19, 2017 at 12:15 pm

  Mmh elsker peanutbutter, og må prøve det på æbler!
  Jeg elsker det på banan- oooomg

  • Reply
   Amy Dyrholm
   juni 10, 2017 at 3:58 pm

   Jeg har aldrig prøvet det med banan! Tak for tippet 😀

 • Reply
  venterpaavin
  maj 21, 2017 at 10:57 am

  Kanel er genialt sammen med peanutbutter (:

  • Reply
   Amy Dyrholm
   juni 10, 2017 at 3:59 pm

   Ja det er så. Det smager SÅ skønt 😀

  Leave a Reply