‘NYT HÅR’ OG 3 GODE RÅD

‘NYT HÅR’ OG 3 GODE RÅD

Let’s face it. Jeg har ikke fået ‘nyt hår’, men jeg har været en tur ved frisøren, og det har været skønt! Jeg har aldrig været ude i de vilde eksperimenter, når det kommer til mit hår. Det har stort set altid været det samme. For 3,5 år siden blev det klippet i page, men nu er det groet ud igen, og jeg er godt tilfreds med længden. Siden 7. klasse er jeg blevet klippet af Tina, som er ejer af Hårshoppen, som ligger i Assentoft. Det er derfor altid en fornøjelse at komme forbi. Her blev jeg forkælet med gode råd, massage og hyggelige samtaler. Frisør-oplevelsen bliver bedre, når man er i trygge hænder – og det er jeg ved Tina 🙂

Jeg har ikke fået 'nyt hår', men har været en tur ved frisøren, og det har været skønt! Jeg er blevet klippet af Tina, som ejer Hårshoppen. Amy Dyrholm blogSom I nok kan se, trængte mit hår efterhånden til lidt omsorg – specielt mine spidser. De var på daværende tidspunkt ikke blevet klippet i over et år. Faktisk har jeg de sidste mange år holdt mig til én klipning pr. år, og det har fungeret fint selvom det bliver trængende til sidst. Jeg sørger for at pleje spidserne med olie dagligt 😉

IMG_0654Er håret langt får hovedbunden sjældent den luft, som er nødvendigt. Det kan resultere i en irriteret tør hovedbund, og i værste tilfælde kan det ende med skæl. Jeg har selv en tør hovedbund, men det er heldigvis ikke noget jeg mærker til. Tina synes dog, at jeg bør benytte produkter for at forebygge en irritation på længere sigt, og derfor er jeg begyndt at bruge My.Organics, som ses på ovenstående billede.
De er er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, som virker helende. Shampooen respekterer hovedbundens naturlige og sensitive pH balance, og deres conditioner fungerer som en hårkur, hvis jeg lader den sidde i længere tid.

Jeg har ikke fået 'nyt hår', men har været en tur ved frisøren, og det har været skønt! Jeg er blevet klippet af Tina, som ejer Hårshoppen. Amy Dyrholm blogHar du et langt tykt hår som jeg, kan det være en god idé at anskaffe sig et microfibre håndklæde. Det superabsorberende mikrofiber-materiale, der sørger for at tørre håret ekstra hurtigt, og så er det rart at have ansigtet fri fra vådt hår, når jeg gør mig klar om morgenen.

Jeg har ikke fået 'nyt hår', men har været en tur ved frisøren, og det har været skønt! Jeg er blevet klippet af Tina, som ejer Hårshoppen. Amy Dyrholm blogTina har sørget for at klippe mit hår i etager, så mine naturlige krøller kommer frem. Jeg fik nogle produkter med hjem til brug af krøller, og der kommer mere om dem senere. Vi blev enige om at lade solen gøre det meste arbejde med at lysne håret, da det er det sundeste og mest naturlige. Jeg vil hellere have mange forskellige naturlige nuancer i håret end én lys farve, og derfor blev bunden kun lysnet med ganske få reflekser.

Jeg har ikke fået 'nyt hår', men har været en tur ved frisøren, og det har været skønt! Jeg er blevet klippet af Tina, som ejer Hårshoppen. Amy Dyrholm blogDe tre gode råd er:

  1. Sørg for at pleje og klippe spidserne for at opnå et sundere look. Fugt spidserne med en hårolie hver eneste dag. Jeg bruger en fra OGX, Moroccanoil eller naturlig kokusolie.
  2. Invester i en shampoo og en conditioner, som indeholder de rette ingredienser til netop dit hår. Der findes et hav af muligheder, så start med at spørge din frisør. Hun kender kender markedet og dit hår, og vil dig kun det bedste.
  3. Microfiberhåndklæder er det nye! De er super absorberende og dit lange hår tørre bare hurtigere samtidig med at håret ikke generer, mens du lægger makeup eller lign. Så smart! 🙂

Jeg har ikke fået 'nyt hår', men har været en tur ved frisøren, og det har været skønt! Jeg er blevet klippet af Tina, som ejer Hårshoppen. Amy Dyrholm blogJeg elsker mine sunde spidser nu! Der er ikke noget pænere end nyklippet hår, som bare sidder, uden at man overhovedet har gjort noget udover vask med de rette produkter 🙂

Share:

1 Comment

  1. Pingback: hverdagslykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?