OM AMY

img_5633

VELKOMMEN TIL MIN LIVSSTILBLOG!

Mit navn er Amy Dyrholm. Jeg er 25-årig kreativ livsstilsblogger bosat i København. Jeg har en PBA i Communication and Media Strategy, og har tidligere arbejdet som freelance skribent hos Randers Storcenter. Ved siden af bloggen er min tid lige nu splittet mellem stillingen som PR-Assistent hos AMAZE Communication samt SoMe Koordinator for Heartbeats.dk.

Mit blogunivers er hyggeligt, feminint, og mig. En sammensætning af alt det jeg har på hjerte. Her deler jeg små hverdagsmomenter – hvad end det gælder rejser, indretning, personlig stil eller madlavning. Dertil er der plads til beundringsværdige kvinder, herlige København, søndagshygge & mere til. Alt sammen for at inspirere til at huske på alle de små ting, som gør en stor forskel i hverdagen.

Jeg arbejder hårdt på hele tiden at forbedre indholdet og ikke mindst det visuelle udtryk, og derfor er alle billeder taget med mit Canon EOS 100D med et 85mm f1 / 1.8 objektiv. Tak, fordi I gider følge med – det gør mig glad helt ned i maven!

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål, ideer eller er interesseret i et eventuelt samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig via amydyrholm@gmail.com 

 ♡ ♡ ♡

Dette indlæg omhandler 11 ting jeg skal lave i juli måned. En to do liste. Juli har budt på gode oplevelser, men måske listen kan inspirere alligevel.


Looking for Something?