ON THE RUN

ON THE RUN

Natalie og jeg tog billeder sammen i sidste uge, da solen endelig var fremme i vores omskiftelige sommervejr. Jeg fik efter en cykeltur lidt sved på panden, hvilket gjorde, at det var ganske rart med en luftig skjorte. Jeg har efterhånden fået mig en lille samling fra Rails. Det er helt klart mit go-to mærke, når det kommer til skjorter. Den er endda allerede pakket ned til vores kommende rejse 😉 Billederne blev taget lidt ‘on the run’, da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Det fungerede heldigvis ganske fint, og det har i hvert fald sin charme, når hovedstaden summer af liv.

Jeg er begyndt at se Klovn igen. Og det er igen, for det er uden tvivl en af de serier, som jeg har set allermest. Michael og jeg er begge to kæmpe fan af Frank og Casper universet, og hvert afsnit får stadig store smil, krummen tæer og rynken på næsen (forargelse) frem. Nu vil jeg sætte endnu et afsnit på, og så hygge lidt med Michael <3

Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu. Billederne blev taget lidt 'On the run', da vi måtte bevæge os lidt frem og tilbage grundet menneskemængden i de Københavnske gader lige nu.
Shoes GARDENIA CPH / bag ELLOS / shirt RAILS / sunnies CÉLINE

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?