ONE HAPPY GIRL

ONE HAPPY GIRL

Jeg har utrolig travlt lige nu, da jeg er i gang med 4 store opgaver angående min fremtidige uddannelse. Dette kræver utrolig meget tid, koncentration og ikke mindst motivation. Heldigvis holder jeg humøret højt, og dette skyldes ikke mindst min dejlige kæreste. Det er vanvittig rart, at have en person i sit liv, som altid er der. Uanset hvad. En person som støtter, guider og kysser mig, når jeg har brug for det. I den forbindelse får I lige et billede fra weekenden, hvor jeg var et stort smil. Nu kalder opgaverne inden Paradise Hotel rammer skærmen senere.

Even though I been so busy lately I still want to smile all the time. I have the best boyfriend in the world. He always support me no mather what. This picture shows a moment of me when I was smiling this weekend. I’m one happy girl!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *