ONE OF A KIND

ONE OF A KIND

En aften i Seminyak gik Michael og jeg forbi en lille butik, hvor kjolen her hang i vinduet. Jeg var solgt ved første blik, og der var ingen tvivl efter en tur i prøverummet. Den skulle med hjem, og hjem det kom den. Kjolen er håndlavet, og der findes derfor kun denne ene kjole med detaljer som disse. Det er one of a kind. Det er utroligt, hvor billigt alting er på Bali, og derfor var kjolen heldigvis til at betale. Jeg ser det som en værdifuld (og brugbar) souvenir, som altid vil minde mig om den dejlige ferie. Faktisk var det også noget nær det eneste jeg købte på ferien. Det blev kun til kjolen, en solhat og en bikini. Der er ellers virkelig mange flotte fristelser 😉

Desværre blev den som min SATC kjole også en smule krøllet i kufferten, men derfor synes jeg stadig den fortjener sin plads på bloggen. Jeg er helt vild med sammenspillet af de mange palietter, og på sådan en grå efterårslørdag, er det ekstra rart at kunne se tilbage på en glimmerfyldt aften på Bali 😉 Hvad siger I til den?

I saw this dress one evening in Seminyak when Michael and I on our walk went by this little shop. The dress was hanging in the window and it was love at first sight! Luckily for me the price was not that scary and that’s really unbelievable cause the dress is handmade and therefore unique. It’s one of a kind. Do you like it? I miss those summer nights at Bali. Especially when the weather sucks in Denmark. 

Jeg har fundet lidt af en one of a kind dress på Bali. Kjolen er håndlavet og helt special. Jeg viser den frem med min nye clutch på bloggen. img_4062 img_4122 Jeg har fundet lidt af en one of a kind dress på Bali. Kjolen er håndlavet og helt special. Jeg viser den frem med min nye clutch på bloggen. Jeg har fundet lidt af en one of a kind dress på Bali. Kjolen er håndlavet og helt special. Jeg viser den frem med min nye clutch på bloggen. Jeg har fundet lidt af en one of a kind dress på Bali. Kjolen er håndlavet og helt special. Jeg viser den frem med min nye clutch på bloggen. Jeg har fundet lidt af en one of a kind dress på Bali. Kjolen er håndlavet og helt special. Jeg viser den frem med min nye clutch på bloggen.  Jeg har fundet lidt af en one of a kind dress på Bali. Kjolen er håndlavet og helt special. Jeg viser den frem med min nye clutch på bloggen. Shoes ZARA / Sunnies CHLOÉ / clutch DECADENT COPENHAGEN

Share:

10 Comments

 1. oktober 22, 2016 / 12:33 pm

  Den er simpelthen alt for smuk!
  Farven er så fin til dig, i klæder hinanden godt 😉
  Det da også fantastisk at det er en one of a kind.

  Rigtig god lørdag 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 22, 2016 / 2:13 pm

   Tusind tak! 😀 Jeg er virkelig også glad for den. Det er rart med et item, som bringer gode minder frem.

   I lige måde 🙂

   Knus

 2. oktober 22, 2016 / 10:05 pm

  Wow hvor er den altså bare flot 😉

 3. oktober 23, 2016 / 9:45 am

  Meget smuk kjole og sko til 🙂
  Den klæder dig vildt godt og jeg kan godt forstå, at du var solgt da du så den hænge der og vente på dig 🙂
  Jeg er ikke lige i festtøjet, men sysler med lidt Halloween makeup og negle og det er også hyggeligt/uhyggeligt 🙂

  Rigtig god søndag til dig herfra.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   november 12, 2016 / 2:05 pm

   Tak. Jeg føler mig også heldig med købet. Den er så pæn!
   Ej håber det blev godt 😀 God lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?