DAGENS OUTFIT REJSER

PÅ STRANDEN I SEMINYAK

Outfit billeder fra en gåtur på stranden i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach, og minder slet ikke om strandene på Gili Air, men vi nyder Bali!

Lige nu er vi tilbage på Bali efter nogle helt igennem fantastiske dage på øen Gili Air. Det var virkelig drømme øen, og vi skal helt klart tilbage dertil en dag. Nu har vi små tre dage tilbage på Bali, inden turen igen går hjem mod Danmark. Hører, at efteråret for alvor er kommet? 😉 I dag skal vi først lige nyde en omgang balinesisk massage med flower bath og bodyscrub, mmh. Det bliver godt, eftersom huden på min ene skulder er ved at skalle af pga. solen. Derefter skal vi flytte ind i vores private villa med pool. Jeg håber den lever op til de smukke billeder, vi har set!

Billederne er forresten taget, da vi var på stranden her i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach. Her minder havet en smule mere om vesterhavet i Danmark, modsat det vi kommer fra på Gili Air, hvor der var tale om de fineste bounty strande med krystalklart hav. Heldigvis er det altid rart med lidt forandring, og stranden her har bestemt heller ikke skuffet. Billederne blev taget kort før solnedgang, men der var ret overskyet, hvilket gjorde, at man faktisk slet ikke kunne se solen. Synes dog, at den lidt dysset blå baggrund er rigtig fin. Naturen her på Bali er bare fantastisk. Kan I lide billederne? 🙂

Outfit billeder fra en gåtur på stranden i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach, og minder slet ikke om strandene på Gili Air, men vi nyder Bali! Outfit billeder fra en gåtur på stranden i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach, og minder slet ikke om strandene på Gili Air, men vi nyder Bali!Outfit billeder fra en gåtur på stranden i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach, og minder slet ikke om strandene på Gili Air, men vi nyder Bali! img_3239 Outfit billeder fra en gåtur på stranden i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach, og minder slet ikke om strandene på Gili Air, men vi nyder Bali! Outfit billeder fra en gåtur på stranden i Seminyak. Stranden hedder Double Six Beach, og minder slet ikke om strandene på Gili Air, men vi nyder Bali!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  BY STERUP
  september 28, 2016 at 7:13 am

  Wow den kjole er gudesmuk 🙂

  // http://www.bysterup.dk

 • Reply
  Satina Wandel
  september 28, 2016 at 11:07 pm

  Du ser så godt ud i den kjole!

  http://nouw.com/satinawandel

 • Reply
  Thea
  september 29, 2016 at 9:37 pm

  Jeg elsker billederne! Du er så flot, og det samme med baggrunden! 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   september 30, 2016 at 4:18 am

   Er glad for at du kan lide dem Thea 😀 Jeg er også ret vilde med baggrunden! 🙂

 • Reply
  A YEAR AGO
  september 14, 2017 at 8:40 pm

  […]      …blev jeg helt forelsket i Seminyak… […]

 • Leave a Reply