PÆNE HVERDAGSFRISURE TIL EFTERÅRET

PÆNE HVERDAGSFRISURE TIL EFTERÅRET

Find more inspiration at this Pinterest account HERE

Søndag står i inspirationens tegn. Jeg har samlet en række lækre frisure, som måske vil inspirere. Fokus var at finde nogle pæne hverdagsfrisure til efteråret, og tilfældigvis fandt jeg mange billeder med fletninger. Der er så mange muligheder med fletninger, og kun fantasien sætter grænser for udskejelserne. Jeg ville ønske, at jeg selv var bedre til at sætte mit lange hår. Vil i hvert fald give mig i kast med nogle af ovenstående 🙂
Startede dagen i crossfit med Karoline, så vil jeg hoppe i bad inden hun kommer forbi senere. Vi skal nemlig hygge og bage. Skønt 😀

I have tried to find some inspiring hairstyles for this season – especially for girls with long hair. There are so many possibilities with braids and only your imagination sets the limit. I’m going to try some of them out very soon. 

Share:

2 Comments

 1. oktober 5, 2015 / 7:04 am

  Så fine frisurer!
  Jeg er også god til bare at lade mit hår hænge, uden at gøre så meget ved det 😀

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

 2. Julie Degn
  oktober 5, 2015 / 6:39 pm

  Hvor ville jeg ønske, mit hår blev langt lidt hurtigere.. Klippede det hele af i sommers (ej okay – men fra cirka din længde til skuldrene.. ) Jeg savner at kunne sætte mit hår op!!

  Julie / hvisk giveaway på min blog http://www.figursyet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?