PARIS ER ALTID EN GOD IDÈ

PARIS ER ALTID EN GOD IDÈ

Velkommen til min ‘nye’ blog. Jeg har leget en smule med bloggens design, og det hele endte ud i en mindre makeover. Jeg har længe puslet rundt med tankerne om et nyt layout, men der kan godt være langt fra tanke til handling på den front. Men I går skete det så på ganske få timer!

Jeg er ganske tilfreds, men I må meget gerne komne med ris og ros til det nye design. Er der noget I savner – det er jo JER som skal gide at kigge med? Jeg er gået efter et genkendeligt udtryk i form af farver og tekst, men med enklere og mere minimalistiske funktioner.

I dag går turen endelig til Paris! Jeg glæder mig helt vildt. Vi har søgt internettet tyndt for tips, noteret anbefalinger fra nær og fjern og tilmed anskaffet Politikens ''Turen går til Paris'' (den er sendt i pressegave). Tak for alle jeres skønne, inspirerende anbefalinger – både do's and don'ts. Det hele er gemt. I dag går turen endelig til Paris! Jeg glæder mig helt vildt. Vi har søgt internettet tyndt for tips, noteret anbefalinger fra nær og fjern og tilmed anskaffet Politikens ''Turen går til Paris'' (den er sendt i pressegave). Paris er altid en god idé.

I dag går turen endelig til Paris! Jeg glæder mig helt vildt. Vi har søgt internettet tyndt for tips, noteret anbefalinger fra nær og fjern og tilmed anskaffet Politikens ‘‘Turen går til Paris” (den er sendt i pressegave). Tak for alle jeres skønne, inspirerende anbefalinger – både do’s and don’ts. Det hele er gemt.

Nu skal kufferten bare pakkes helt færdig, og så er det afsti, afsted med os. Paris er altid en god idé! 🙂

Kan I have en god påske ♥

I dag går turen endelig til Paris! Jeg glæder mig helt vildt. Vi har søgt internettet tyndt for tips, noteret anbefalinger fra nær og fjern og tilmed anskaffet Politikens ''Turen går til Paris'' (den er sendt i pressegave). Paris er altid en god idé.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?