PINK (ELLER FARVERIG) ONSDAG

PINK (ELLER FARVERIG) ONSDAG

Lad os holde fast ved konceptet med farverig onsdag. Denne gange følger jeg stadig Rockerens tradition med pink onsdag, men min garderobe tillader også andre nuancer, selvom sort/hvid dominerer mest. Sådan er det, når jeg stræber efter en solid basic garderobe 😉  Generelt er mit outfit rimelig basic med hvid tee, læderjakke og boyfriend jeans, synes I ikke? De cool sneakers pifter det lidt ekstra op!

Jeg kom sent hjem i går, da dagen gik med Green People event sammen med AMAZE. Det hele gik heldigvis super godt, og det var en fornøjelse at være med fra start til slut. Jeg fik bl.a. mulighed for at hilse for en masse søde bloggere, smage på det dejligste økologiske mad og lære mere om de skønneste produkter fra Green People. Helt igennem herligt!

I dag har jeg arbejdet hos Heartbeats.dk, som Le Gammeltoft står bag. Et online kultursite med et bredt udvalg af nyheder med alt fra politiske emner til musik. Indholdet er en god blanding af artikler, videoer og podcast. Derudover drives Heartbeats Radio ved siden af, som sendes live fra Noho. I bør næsten tjekke det ud 😉

Forresten skal der lyde en tak for modtagelsen af indlægget i går. Det er rart at lufte tankerne i vores lille forum her <3

Lad os holde fast ved konceptet med farverig onsdag. Denne gange følger jeg stadig Rockerens tradition med pink onsdag. Lad os holde fast ved konceptet med farverig onsdag. Denne gange følger jeg stadig Rockerens tradition med pink onsdag.Lad os holde fast ved konceptet med farverig onsdag. Denne gange følger jeg stadig Rockerens tradition med pink onsdag. Lad os holde fast ved konceptet med farverig onsdag. Denne gange følger jeg stadig Rockerens tradition med pink onsdag.     Lad os holde fast ved konceptet med farverig onsdag. Denne gange følger jeg stadig Rockerens tradition med pink onsdag.Sneakers STAN SMITH / trouser ZARA / bag BY MALENE BIRGER / tee GESTUZ

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?