PINK WALLS

PINK WALLS

Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München, hvor Michael og jeg tilbragte sidste weekend sammen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil blive et kæmpe Instagram-hit, hvis København får en lignende 😉 Den passer særlig godt til hashtag hittet #pinkonsdag eller #onwednesdayswewearpink. Jeg var godt nok ikke iført pink, men derfor skulle væggen med på bloggen alligevel.

I morgen står den på studie og julefrokost med AMAZE pigerne om aftenen. Det er crazy, hvor hurtigt tiden kan få ben at gå på! Før vi ser os om, er december måned startet. Jeg sidder netop nu, og forsøger at færdiggøre min ønskeliste. Jeg har nemlig fødselsdag om en lille måned!

Kan I have en god aften <3

Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München. Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München. Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München.Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München. Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München. Jeg faldt pladask for denne pink wall bestående af planker. Den kan desværre ikke findes i København, da billederne er taget i München.Bag DECADENT COPENHAGEN / shoes COSTUMMADE / knit IRO

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?