Pinsefin og sommerglad

Pinsefin og sommerglad

Mon sommervejret holder lidt endnu? Meget tyder på det. Pinsen lover godt 😉

Billederne er taget på endnu en solrig sommerdag i København – mere præcis på Frederiksberg ved Bakkehuset. Der er noget så fint, og det er helt sikkert et besøg værd, særligt når vejret er med os. Noget af pinsen bruges i Jylland, hvor programmet byder på sommerhus, fødselsdag og familiehygge. Jeg kommer (og har allerede) brugt meget af tiden foran computeren, da vi som skrevet tidligere, befinder os midt i eksamensperioden. Derfor skal mandagen også bruge med studiegruppen tilbage på Sjælland. Forhåbentligt bærer de mange timer frugt i sidste ende. Derudover har jeg også en del blogindlæg i støbeskeen, men de bliver nok nedprioriteret en anelse, da der også skal være tid til alt det andet.

Hvad byder jeres pinse på? Måske skal I til kongeligt bryllup? Jeg skal da selv tjekke ind i ny og næ 😉 Fylde mavsen med lækker brunch? Eksamenskrivning? Eller noget helt andet?

I alle tilfælde må I have en varm og skønherlig lørdag <3

Hvad byder jeres pinse på? Måske skal I til kongeligt bryllup? Jeg skal da selv tjekke ind i ny og næ ;) Fylde mavsen med lækker brunch? Eksamenskrivning? Eller noget helt andet? I alle tilfælde må I have en varm og skønherlig lørdag.Hvad byder jeres pinse på? Måske skal I til kongeligt bryllup? Jeg skal da selv tjekke ind i ny og næ ;) Fylde mavsen med lækker brunch? Eksamenskrivning? Eller noget helt andet? I alle tilfælde må I have en varm og skønherlig lørdag.Bag DECADENT COPENHAGEN / dress H&M / jacket IRO

Share:

2 Comments

 1. maj 23, 2018 / 12:56 pm

  Meget fine billeder 🙂 Jeg håber du havde en god Pinse.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 2, 2018 / 7:20 am

   Tak, det havde jeg i hvert fald <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?