REN KÆRLIGHED

REN KÆRLIGHED

Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det har været ren kærlighed. Intet mindre. Vi var inviteret til vielse på Frederiksberg Rådhus – lige midt i Copenhagen Pride. Det var intet mindre end fantastisk. Et nygift brudepar med massevis af glade, udklædte mennesker, rosenblade og Master Fatman som DJ i baggrunden. Dét sker da kun én gang 😉 Derefter tog vi til reception i Frederiksberg have, hvor der var pyntet op til afslappet fest og hygge – udendørs endda. Solen var med os hele vejen, og da turen gik hjem senere på aftenen, havde strålerne da også sat sine spor i ansigtet.

Jeg var iført den fineste gule kjole, som jo faktisk også matchede Copenhagen Pride meget godt. Jonas og Meera var nu uden tvivl dagens smukkeste par, og de strålede om kap med solen. Kærlighed er det bedste. Heldigvis kommer det i mange farver, køn, former og aldre.

Hav en dejlig aften <3

Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det har været ren kærlighed. Vi var inviteret til vielse på Frederiksberg Rådhus midt i Copenhagen Pride. Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det har været ren kærlighed. Vi var inviteret til vielse på Frederiksberg Rådhus midt i Copenhagen Pride. Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det har været ren kærlighed. Vi var inviteret til vielse på Frederiksberg Rådhus midt i Copenhagen Pride.Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det har været ren kærlighed. Vi var inviteret til vielse på Frederiksberg Rådhus midt i Copenhagen Pride.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?