RUSKIND OG 75 ÅR

RUSKIND OG 75 ÅR

Dress ZARA / jacket INWEAR / sandals BIRKENSTOCK

Vejret har været intet mindre end fantastisk i dag, og solskin giver et stort behov for at i føre sig lyse farver. En af de lyse materialer, som jeg virkelig ikke kan få nok af er ruskind. Jeg ejer allerede denne smukke nederdel, men vil meget gerne tilføje mere. Ovenstående items er faktisk hænger snart i garderoben. En smuk nude kjole, en ruskindsjakke og endnu et par Birkenstock (er afhængig). Jeg vil primært mikse ruskind med blå denim, da det er sådan en smuk kombination. Nu vil jeg sætte mig til rette i sofaen, og nyde fejringen af Dronningens 75 års fødselsdag. Sidder altid og nyder synet af de smukke kjoler. Især Kronprinsesse Mary er min favorit.

Share:

2 Comments

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 10, 2015 / 10:06 pm

   Lige her: http://www.footshopping.com/main.cfm 😀

   Du kan skrive Arizona i søgefeltet, og så kommer de et stykke nede “suede leather” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?