SÆLGER UD AF GARDEROBEN

SÆLGER UD AF GARDEROBEN

Som blogger, tidligere medarbejder i flere tøjbutikker samt shopaholic har jeg ofte en trang til at tilføje nye items til garderoben. Dette har resulteret i en masse tøj, som desværre aldrig er blevet brugt. Jeg har derfor valgt at oprette en 2hand Tictailshop. Her sælger jeg alt fra Ganni, Part Two, Gestuz til H&M og meget mere. Jeg har forsøgt at tage nogle gode billeder af tøjet, men tøjet gør sig ofte bedre på. Derfor må I endelig spørge efter flere billeder.

Jeg nyder selv at finde nye fund secondhand, da man altså kan gøre sig nogle gode fund til billige penge. Jeg har i hvert fald sække fyldt, som bare venter på et nyt hjem. I starten af oktober skal jeg med til Shoppe og Modemekka i Randers, hvor jeg regner med at få solgt godt ud, men synes I skal have chancen først 😉

Jeg sælger ud af garderoben, og derfor har jeg valgt at oprette en 2hand Tictailshop. Her sælger jeg alt fra Ganni, Part Two, Gestuz til H&M og meget mere.Jeg sælger ud af garderoben, og derfor har jeg valgt at oprette en 2hand Tictailshop. Her sælger jeg alt fra Ganni, Part Two, Gestuz til H&M og meget mere.

Byd løs

Alt det Paypal er ret besværligt, derfor har jeg valgt, at hvis der er interessere for et eller flere items på shoppen, skal I blot sende en mail til mig (amydyrholm@gmail.com) – så tager vi den derfra. Sælger ret meget billigt, og der har allerede været godt gang i den lille shop, derfor I skal være hurtige. Der er skrevet priser og størrelser på alle tingene, men I er som sagt velkommen til at skrive, og så finder vi en god pris sammen. I må endelig byde løs 🙂

I kan også finde sager på min Trendsales, og hvis der er andre ting fra min garderobe, som I har bemærket, skal I ikke holde jer tilbage med at skrive 🙂

Priserne er vejledende – byd:
2hand Tictailshop
Trendsales
Shoppe og Modemekka Randers

Jeg sælger ud af garderoben, og derfor har jeg valgt at oprette en 2hand Tictailshop. Her sælger jeg alt fra Ganni, Part Two, Gestuz til H&M og meget mere.

Share:

4 Comments

 1. september 2, 2016 / 6:11 pm

  Jeg gad virkelig godt at have sådan en god organiseret garderobe 😉

 2. Maria-Isabella
  september 3, 2016 / 1:02 pm

  Har lige sendt en lille mail med lidt spørgsmål til en af kjolerne!!:D

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   september 3, 2016 / 5:15 pm

   Jeg har svaret dig 😀

 3. Pingback: HVERDAGSLYKKE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?