SKAL VI FØLGES?

SKAL VI FØLGES?

I den kommende tid vil bloggen samt bloglæsning desværre blive nedprioriteret en smule, da der foregår rigtig mange vigtige ting på studiet. Jeg har 117 ting der skal klares, og ingen tid – kender I det? Heldigvis skal jeg nu nok komme helskindet ud på den anden side. Noget af det jeg bl.a. slapper af med er Instagram. Nyder at vågne langsomt op om morgenen, men jeg lige scroller mit nyhedsfeed igennem, det samme gælder om aftenen. Mit brugernavn på Instagram er @amydyrholm, og er I mere end velkommen til at kigge forbi. Det er så hyggeligt at følges. Hvad hedder I selv derinde, og hvem følger I?

I’m kind of addicted to the sociale medias and especially Instagram. I love checking out the news feed every morning or night before I go to bed. What is your username? You can find my profile at @amydyrholm.

Share:

8 Comments

 1. Julie Stenberg
  marts 18, 2015 / 8:07 pm

  Jeg følger allerede med på din instagram, men du skal da være velkommen til at se på min også 🙂

  julieestenberg

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   marts 22, 2015 / 9:07 am

   Jeg kigger forbi og følger gerne 😀

 2. marts 18, 2015 / 9:32 pm

  Jeg følger dig allerede, og jeg hedder selv sannenorbjerg derinde 😀

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   marts 22, 2015 / 9:07 am

   Fedt, kigger forbi <3

 3. marts 18, 2015 / 9:40 pm

  Vidste ikke du havde en Instagram faktisk, men nu følger jeg med derinde også 😉
  Du er meget velkommen til at kigge på min: annaofeliia

  Knus

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   marts 22, 2015 / 9:08 am

   Dejligt 😀 Jeg kigger forbi <3

 4. marts 19, 2015 / 8:21 am

  Jeg er vild med Instagram, jeg hedder @cfashiondk og følger bloggere, familie og venner 🙂

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   marts 22, 2015 / 9:08 am

   Instagram er fantastisk 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?