SKAL VI PINNES VED PÅ PINTEREST?

SKAL VI PINNES VED PÅ PINTEREST?

Pictures from my Pinterest profil Amy Dyrholm

En af mine nære veninder, skrev for nogle år siden, at hun synes jeg skulle åbne en konto hos Pinterest, hvilket jeg så gjorde. Desværre var interessen for mediet på daværende tidspunkt ikke særlig stor, og derfor blev der aldrig rigtig gjort mere ud af det. I forbindelse med flytningen af bloggen, har jeg brugt rigtig lang tid på at finde inspiration rundt omkring på nettet, og derfor kom Pinterest tilbage i tankerne. Min Pinterest konto er blevet noget jeg tjekket ud flere gange om dagen. Det er en fornøjelse at finde inspirerende billeder, pinne og gemme dem i mine mange boards. Mine boards indeholder alt lige fra outfits, planter, interior, places to go og meget andet. Jeg er selv blevet ret vild med det! Derfor vil jeg gerne gøre opmærksom på min profil. I er velkommen til at kigge forbi, finde inspiration og følge med lige her.

Jeg rigtig gerne vil høre, hvem I følger på Pinterest? Mediet er stadig nyt for mig, og jeg har derfor ikke fundet alle de inspirerende profiler, som sikkert findes 😀 Har I selv en bruger? Skriv endelig en kommentar, og så kigger jeg forbi. Vi pinnes ved 😉

I have just started using Pinterest again after a long break. My profil name is Amy Dyrholm and you can  find my profil here. I would love if you would share the names of the profils that you follow? Do you have an account yourself? Please comment below. It would be fun to get together on Pinterest 😉 

Share:

4 Comments

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 18, 2016 / 9:56 am

   Ja det er virkelig et godt medie! Utroligt at jeg ikke har opdaget noget tidligere! Dejligt, og i lige måde 😀 <3

  • amydyrholm
   Forfatter
   februar 18, 2016 / 9:57 am

   Kan du så komme igang! Haha 😉 Det er et ret tidskrævende medie, men så fedt med alt det inspiration! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?