FØLJETON NYT FRA PINTEREST

SKAL VI PINNES VED PÅ PINTEREST?

Pinterest profil ny bruger inspiration fra en blogger Amy Dyrholm boards interior places to go Pinterest konto skal vi pinnes ved Pinterest moodboard mediet

Pictures from my Pinterest profil Amy Dyrholm

En af mine nære veninder, skrev for nogle år siden, at hun synes jeg skulle åbne en konto hos Pinterest, hvilket jeg så gjorde. Desværre var interessen for mediet på daværende tidspunkt ikke særlig stor, og derfor blev der aldrig rigtig gjort mere ud af det. I forbindelse med flytningen af bloggen, har jeg brugt rigtig lang tid på at finde inspiration rundt omkring på nettet, og derfor kom Pinterest tilbage i tankerne. Min Pinterest konto er blevet noget jeg tjekket ud flere gange om dagen. Det er en fornøjelse at finde inspirerende billeder, pinne og gemme dem i mine mange boards. Mine boards indeholder alt lige fra outfits, planter, interior, places to go og meget andet. Jeg er selv blevet ret vild med det! Derfor vil jeg gerne gøre opmærksom på min profil. I er velkommen til at kigge forbi, finde inspiration og følge med lige her.

Jeg rigtig gerne vil høre, hvem I følger på Pinterest? Mediet er stadig nyt for mig, og jeg har derfor ikke fundet alle de inspirerende profiler, som sikkert findes 😀 Har I selv en bruger? Skriv endelig en kommentar, og så kigger jeg forbi. Vi pinnes ved 😉

I have just started using Pinterest again after a long break. My profil name is Amy Dyrholm and you can  find my profil here. I would love if you would share the names of the profils that you follow? Do you have an account yourself? Please comment below. It would be fun to get together on Pinterest 😉 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  februar 16, 2016 at 3:06 pm

  Elsker Pinterest! 😀 Følger dig derinde nu <3

  • Reply
   amydyrholm
   februar 18, 2016 at 9:56 am

   Ja det er virkelig et godt medie! Utroligt at jeg ikke har opdaget noget tidligere! Dejligt, og i lige måde 😀 <3

 • Reply
  BY STERUP
  februar 17, 2016 at 10:10 am

  Jeg er så dårlig til at få det brugt 😉
  Men det er super godt, så man burde bruge det noget mere.

  http://www.bysterup.dk

  • Reply
   amydyrholm
   februar 18, 2016 at 9:57 am

   Kan du så komme igang! Haha 😉 Det er et ret tidskrævende medie, men så fedt med alt det inspiration! 🙂

  Leave a Reply