SKAL VI SNAPPES VED?

SKAL VI SNAPPES VED?

Jeg har faktisk længe haft en bruger på Snapchat, men det er først det sidste halve år, at jeg er begyndt bruge det dagligt. Det er ikke sikkert, at jeg selv poster noget hver dag, men jeg tjekker altid de fleste stories igennem hos dem jeg følger. Det er en rar måde, at holde sig opdateret, få et lille grin og finde inspiration på. Min Snapchat har længe været åben, men jeg har ikke gjort meget ud af at promovere den. Det bliver der ændret på i dag 😉

I morgen går rejsen til Bali, og jeg tænkte at det kunne være sjovt at snappes ved. Jeg kan ikke garantere, hvor ofte kanalen bliver opdateret, da det trods alt er ferie jeg skal på, men mon ikke der kommer et opslag eller to i ny og næ. Mit brugernavn er: amydyrholmk. Som I kan se på ovenstående billeder er Snapchat et lidt mere ‘behind the scenes’ medie, som viser de mindre polerede sider bag bloggen. Skal vi snappes ved?

Her er en liste over dem jeg selv følger på Snapchat:
 1. Amaze.press (AMAZE Communication)
 2. ChriChri.dk
 3. ChristinaBarre
 4. Cdueholm (Passions for Fashion)
 5. EmilySalomon
 6. Impressionprdk (Impression PR)
 7. Sandrawiller
 8. Isabellath (Isabella Thordsen)
 9. Jojoskriver (Josephine Skriver)
 10. Josefinehj
 11. Mariakragmann
 12. Medinachatsnap
 13. Natalieboesen (Natulia)
 14. Cathrinenissen (RockPaperDresses)
 15. Vagnyoung (Christopher)

Hvem følger I med hos? 🙂

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?