SKØNHEDSFAVORITTER – APRIL

SKØNHEDSFAVORITTER – APRIL

Mine skønhedsfavoritter for april har været et sødt miks af faste hverdagsfavoritter over længere tid, og helt nye produkter, der har fejet benene væk under mig. 

Sidste måned var i høj grad præget af hverdagen. Specielt to af dem var jeg svært begejstret for, og jeg tør godt garantere, at alle på hver sin måde letteregører hverdagen en smule.

I april er der hele tre produkter til håret på hver sin måde. Specielt to af dem er jeg specielt begejstret for. Her er også lidt til irriteret, rød hud, sød duft i fin flakon, vidundercremen alle taler om og elektronisk skønhed i limited edition. Skønhedsprodukter der på hver sin måde har imponeret i seneste måned – eller mere.

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Chloé – Signatur Eau De Parfum

For nogle uger siden fik jeg en lille gave med hjem fra et Ellos event. I pakken lå Love Story fra Chloé. En parfume jeg har set i mange kulørte blade og særdeleshed i blogland. Jeg har dog aldrig stiftet bekendtskab med dens fabelagtige duft før nu. Parfumen er inspireret af kærlighedsbyen Paris og dens romancer. Duften er bygget op omkring en masse skønne blomster og samtidig får den lidt syrlighed fra forskellige citrusfrugter. Duftnoterne bliver jeg aldrig træt af. Men hvem bliver også træt af roser, jasmin og stephanotis med et lille hint af citrus? Desuden er flakonen noget så fin <3 Har endda fået et par komplimenter for den, hver gang jeg har haft den på, hvilket ikke gør begejstringen mindre!

Her har vi fat i en vaskeægte (og meget populær) klassiker, som har været et hit siden den så dagens lys i 1926 – endda med selvsamme indhold som i dag. Her er tale om en yderst næringsrig universalcreme til tørre områder overalt på kroppen: hænder, fødder, albuer, læber, kinder og næse. Jeg foretrækker at bruge den på hænder og fødder. De knuselsker da også cremens indhold, der virker regulerende på huden og efterlader huden blød og smidig. Cremen indeholder ekstrakter af stedmoder, morgenfrue og kamille, som virker beroligende og er kendt for sine kløestillende egenskaber. Skin Food er dermatologisk testet og uden syntetiske dufte og farvestoffer. En sand vindundercreme om man vil.

Avène XeraCalm A.D

Forhandles bl.a. hos WebApotektet.dk

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?