SKØNHEDSFAVORITTER – JANUAR + FEBRUAR

SKØNHEDSFAVORITTER – JANUAR + FEBRUAR
{Reklame: nogle af produkterne er modtaget som gave bl.a. gennem events}
Indlægget er som altid udtryk for min egen holdning.

Mine skønhedsfavoritter for januar og februar måned har beskyttet mod vind, slid og kulde. Det kan være lidt af en omvæltning med minus grader og snevejr for hår og hud. Heldigvis har disse små vidundere på hver sin måde forskønnet min hverdag gennem vintermånederne 🙂 

Denne gang er favoritterne også sammensat af produkter fra de sidste to måneder. Her er styling og pleje til lokkerne, fugt til huden, dejlige dufte i tre forskellige varianter og størrelser samt førstehjælp til mørke rande. Læs mere nedenfor.

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Mine skønhedsfavoritter for januar og februar måned har beskyttet mod vind, slid og kulde. Det kan være lidt af en omvæltning med minus grader og snevejr for hår og hud. Heldigvis har disse små vidundere på hver sin måde forskønnet min hverdag gennem vintermånederne  

Weleda – Almond Sensitive Skin Body Lotion

Her har vi en ny favorit, som jeg netop har opdaget! Denne klassiker fra Weleda er helt sikkert kommet for at blive. Mit hud efterlades fugtmættet og silkeblød. Indholdet er bl.a. økologisk mandelolie og bivoks. Den er god. Virkelig god! Og drøj. Et sammensurium af gode ting.

Forhandles bl.a. hos Matas.

Avéne – Hydrance Optimale

Her taler vi den grad om en ekstra fugtgivende creme! Konsistensen er dejlig fed og drøj i brug. Præcis som huden ønsker på denne årstid. Jeg har den altid med i tasken, og den er særlig effektiv rundt om næsen efter en slem forkølelse 😉 Her har den en langtidsvirkende, beskyttende barriere mod fugttab og påvirkninger udefra. Jeg er solgt til stanglakrids. Og så koster den heller ikke en bondegård.

Forhandles bl.a. i Apoteket og hos Webapoteket.

Maria Nila – Luminous Colour hair lotion

En lille lyserød genganger. Jeg har nævnt Maria Nila et par gange eller to her på bloggen – og af god grund! Denne hair lotion indeholder granatæbleekstragt, og er særligt velegnet til farvet hår. Den reducerer frizz, tilføre fugt, pleje, forsegler spaltet spidser og beskytter det ved føntørring eller ved glatning. Jeg påfører altid en lille portion i håndklædetørt hår, inden jeg skal frisere eller føntørre mit hår.

Forhandles bl.a. hos Matas og her.

Clinique –even better glow

Jeg er faktisk gået lidt væk fra at bruge foundation, da jeg ærlig talt ikke orker at bruge tiden på det hver morgen. Min hud har det også bedre uden. Jeg er dog stadig særlig glad for denne fugtgivende foundation, som straks giver huden naturlig farve og en fin glød. Jeg bruger den kun til små områder – ja, vel lidt som en concealer, men det fungerer!

Forhandles bl.a. hos Matas.

Rudolph Care – Acai roll-on

Jeg er gået væk fra min tidligere deo fra Dove. Efter at havde benyttet denne fra Rudolph Care er jeg blevet helt afhængig. Denne her er rig på nærende, aktive ingredienser, der beskytter sart hud under armene og bevarer hudens naturlige balance – kamille beroliger, shea butter virker helende og aloe vera har en kølende effekt. Antiperspirant er måske lidt af et fy-ord i disse dage, da det hurtigt får skylden for at gøre alskens dårlige ting ved kroppen. Jeg er langt fra ekspert, men Acai roll-on indeholder ikke antiperspiranter, hvilket giver huden lov til at ånde. Jeg føler bare en frisk og behagelig, mild duft hele dagen.

Forhandles bl.a. hos Matas.

27 87 perfumes – hamaca

Jeg har fået fingrene i en ny duft. En ganske særlig duft med en helt speciel historie. 27 87 perfumes er drevet af innovation og ønsket om at provokere og fremkalde ekstraordinære følelser og minder. Kvinden bag (Romy) gør med andre ord op med de traditionelle parfumebrands’ kærlighed til nostalgiens verden og det evige blik på fortidens goder. Hun mener, at tiden er inde til dufte, som ikke hylder glæderne ved tiden, der gik, men i stedet inspirerer og retter blikket mod mulighederne og tiderne, der kommer. Livet er kort, og det bør nydes i en hængekøje! Med topnoter af havduft, midnoter af sandeltræ og kokosnød samt bundnoter af tonkabønne og vanilje har hamaca en eksotisk, afslappende duft. Mmmh siger jeg bare!

Forhandles bl.a. hos naturskon.dk

Mine skønhedsfavoritter for januar og februar måned har beskyttet mod vind, slid og kulde. Det kan være lidt af en omvæltning med minus grader og snevejr for hår og hud. Heldigvis har disse små vidundere på hver sin måde forskønnet min hverdag gennem vintermånederne  

Lernberger Stafsing – Dry clean soft

Her er endnu en genganger. Jeg er som sagt ret glad for tørshampoo (hvem er ikke?!), og denne her giver en blød volumen og opfrisker håret. Jeg havde rejsestørrelsen til at starte med, men har nu fået fingrene i den normale størrelse. Duften er faktisk skøn med pære, æble og vanilje. Den indeholder kollagen, der fugter hår og hovedbund samt vegetabilsk protein, der styrker og beskytter håret mod slitage. Håret føles friskt og nyvasket med en blank finish. Parabene-, sulfat- og volumenfri.

Forhandles bl.a hos Billigvoks.dk

Molton Brown – duftlys

Der har altid være en del debat om hvorvidt duftlys er skadelige for helbredet eller ej. Det er selvfølgelig aldrig sundt at have stearinlys tændt indendøre, men ikke destomindre gør jeg det alligevel i ny og næ for hyggens skyld! Jeg er god til at supplere med batteri-drevne lys, og det er langt fra noget jeg tænder hver dag. Nyder blot at kunne pakke duftlyset ud i ny og næ for at give lejligheden et lille pift af blomstersymfoni. Lige nu er det særlig Molton Brown, der får lov til at fylde hjemmet med sine rosenrøde duftnoter, og så skader det jo ikke at lyset samtidig er særdeles pænt at kigge på 😉

Forhandles bl.a i Illum.

Share:

5 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 29, 2018 / 8:59 pm

   Ja det er så perfekt 😀

 1. februar 20, 2018 / 8:42 am

  Sikke nogle lækre favoritter. Har aldrig hørt om mærket hamaca før, men det lyder til, at jeg lige må give denne her duft et snif, hvis jeg støder på den en dag (:

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 29, 2018 / 9:00 pm

   Mærket er faktisk 27 87 – det er sådan en dejlig duft! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?