SKØNHEDSFAVORITTER – JANUAR

SKØNHEDSFAVORITTER – JANUAR

Mine skønhedsfavoritter for januar er (en anelse forsinket…) og i høj grad præget af selvforkælelse. Der er plads til en velduftende flakon, must-have makeup, pleje til spidserne og lidt neutral forkælelse til armhulerne. 

Sidste måned bød på helt nye favoritter der gemte sig under juletræet samt et gensyn med en gammel, tryg kending. Produkterne tilføjede alle på hver sin måde lidt ekstra glamour og velvære i hverdagen.

Januar har været en hektisk måned med flytning, nyt arbejde og meget andet. Det efterlader sine spor på hud og hår, hvilket har medført at jeg har ageret ekstra forsøgskanin i håbet om at gavne mig selv i sidste ende. Jeg er derfor faldet for en magisk hårolie, brynmakeup i en pæn indpakning, parfumefri pleje til armhulerne, en velkendt duft samt mirakelbørsten til ekstra volumen.

Send gerne et tip eller to retur med jeres skønheds-vidundere 🙂

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Mine skønhedsfavoritter for januar er i høj grad præget af selvforkælelse. Der er plads til en velduftende flakon, must have makeup og pleje til spidserne.

Sanex Zero

Denne deo er guld værd! Jeg har meget sarte armhuler (kan man sige det?), hvilket gør at jeg helst ikke skal proppe dem med produkter. Sanex Zero % Parfumefri giver mig en effektiv beskyttelse uden brug af unødvendige tilsætningsstoffer. Jeg har altid foretrukket roll on frem for en spray. Den her er formuleret med naturligt og indeholder ikke nogle unødvendige tilsætningsstoffer. Nyder tanken om at jeg passer lidt på min sarte hud. Bruger samtidig også deres kropssæbe i badet!

Share:

3 Comments

 1. februar 22, 2017 / 8:57 am

  Lækre favoritter søde 🙂 Jeg er også vild med argan olien fra Maria Nila – den er så god og dufter så godt! 🙂 Bruger den hver morgen!

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   februar 24, 2017 / 9:38 am

   Den er nemlig super god! Jeg er også stor fan 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?