SKØNHEDSFAVORITTER – JUNI

SKØNHEDSFAVORITTER – JUNI

Mine skønhedsfavoritter for juni måned har givet ny kærlighed til gamle kendinge, beståeende af smarte taskeløsninger, diverse fugt og rens til huden og ikke mindst ny uundværlig mascara til vipperne! 

Den forgangne måned stod i brynenes tegn, mikset med smart solskinspleje, diverse fugt til huden og ikke mindst fin, sommerlig farve til øjenlågene.

Jeg har været i gemmeren og genfundet kærligheden til nogle gamle kendinge. Derudover viser jeg mine yndlings rejsestørrelser (altid en fast del af håndtasken), og så har jeg fået slået benene væk under mig af en mascara fra Nilens Jord.

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Plasir – Peel Off Face Mask

I har vel set de videoer på Facebook, hvor piger smører T-zonen ind i sort, klistret snask og så vupti… så kan de hive alle urenheder og hudorme af! Jeg tvivler stærkt på, at det er en realitet for mange – det er i hvert fald ikke mig. Alligevel har jeg haft mod på at prøve ovenstånde. En effektiv ansigtsmaske med formålet om at minimere og forebygge hudorme og urenheder. Jeg fik tilmed lokket Michael til at teste den sammen med mig, og ikke nok med at huden føles velplejet og blød efterfølende, man får også et godt grin ud af hele processen. Det er da lidt hyggeligt at sidde der sammen med sorte næser 😉 Og nej, den fungerer ikke som førnævnte videoer, men den virker alligevel med et positivt resultat. Smil og velplejet hud – jeg kommer helt klart til at gøre det oftere, og måske endda gøre det til et lille søndagsritual, som giver plus på forkælelses-kontoen!

Forhandles bl.a. hos Matas

Beautyblender har også lanceret en Micro Mini blender! Det er en pakke med 2 mini beautyblendere – og de er bare så nuttet, haha! Det kan man godt sige om makeup tilbehør, ikke sandt? Disse beautyblendere er i alle tilfælde fantastiske at bruge i den indre øjenkrog og ved siderne af næsen. Jeg bruger den ofte til concealer og til at dække skønhedsfejl i form af urenheder eller lignende. Jeg er pænt tilfreds med dette lille æg – så nu skal jeg bare huske at vaske og rense den ofte.

Forhandles bl.a. i hos Matas og Nicehair.dk

Mine skønhedsfavoritter for juni måned har givet ny kærlighed til gamle kendinge, bestået af smarte taskeløsninger, diverse fugt og rens til huden.

Nilens Jord – Lash Definition Mascara

Der skal virkelig meget til, før en mascara slår benene væk under mig, så at sige. Jeg har stort set brugt den samme sag fra Max Factor, så længe jeg kan huske. Heldigvis modtog jeg denne Lash Definition Mascara i en pressegave, og jeg er virkelig blevet så overraskende glad for den. Ikke nok med at den formår at skille, forlænge og fixe mine vipper på den rette måde, så er den tilmed fra Nilens Jord – et mærke som tænker over formuleringen – med plejende E-vitamin, D-panthenol og jojobaolie.

Forhandles bl.a. hos Matas og Nilensjord.dk

Ferien er lige rundt om hjørnet, og med i toilettasken skal denne solstift med høj UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Rudolph Care står bag den lille stift, som effektivt beskytter læber, ører, næse, nakke og andre områder, der er særligt udsatte i solen – uden at fedte! Den er rig på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolie, bivoks og havtorn. Faktisk bruger jeg den gerne hele året rundt.

Forhandles bl.a. i hos Rudolphcare.dk

Mine skønhedsfavoritter for juni måned har givet ny kærlighed til gamle kendinge, bestået af smarte taskeløsninger, diverse fugt og rens til huden.
Clean – Love Grass

Jeg har godt nok (desværre) ikke den store flakon, men må nøjes med denne lille test-størrelse. Ikke desto mindre er jeg alligevel blevet vant til at bruge den flere gange om ugen. Den lille sag passer perfekt i håndtasken, og med sin friske blomsterduft, er det svært ikke at bruge den. Clean er faktisk god til det med friske duftnoter, som ikke bliver for skarpe. Det er jeg stor tilhænger af.

Forhandles bl.a. hos Matas og Magasin

Avon – Rich Compensating Cream

Det ville være synd at sige, at jeg har prøvet utallige cremer, for det har jeg ikke. Min erfaring på netop dette skønhedsområde er ikke særlig stor. Jeg er meget forsigtigt, når det angår produkter til huden i ansigtet, da jeg tidligere har oplevet af slå ud. I sidste omgang skønhedsfavoritter skrev jeg om min oplevelse med serum fra Avène, og nu har den lille serum fået en matchende veninde. Denne nærende og genopbyggende dag- og natcreme passer perfekt til min tørstige hud. Indeholder C-vitamin som styrker hudens smidighed, E-vitamin som beskytter mod frie radikaler og forebygger alderstegn, hvilket jo ikke er for tidligt at tænke på!

Forhandles bl.a. hos Webapotektet.dk 

Mine skønhedsfavoritter for juni måned har givet ny kærlighed til gamle kendinge, bestået af smarte taskeløsninger, diverse fugt og rens til huden.

Jeg er blevet ret så glad for tørshampoo, og denne her giver samtidig en blød volumen og opfrisker håret. Jeg har rejsestørrelsen, som er god at have med på farten i tasken. Den indeholder kollagen, der fugter hår og hovedbund samt vegetabilsk protein, som styrker og beskytter håret mod slidtage. Lernberger Stafsing er helt klart et brand I bør holde øje med.

Forhandles bl.a. i hos Oneblackcar.com

Hvilke favoritter gemmer sig i jeres toilettaske for tiden? 🙂 

Mine skønhedsfavoritter for juni måned har givet ny kærlighed til gamle kendinge, bestået af smarte taskeløsninger, diverse fugt og rens til huden.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?