SKØNHEDS-FAVORITTER – MARTS

SKØNHEDS-FAVORITTER – MARTS
{Reklame: nogle af produkterne er modtaget som gave bl.a. gennem events} Indlægget er som altid udtryk for min egen holdning.

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

Mine skønhedsfavoritter for januar og februar måned var ren beskyttelse mod vind, slid og kulde. Det kan være lidt af en omvæltning med minus grader og snevejr for hår og hud, og det er ikke fordi marts måned har været bedre. Denne gang deler jeg verdens bedste serum – en til nat og en til dag, smørelse med shine til læberne, mild ansigtsrens uden vand, sort peel off maske, cremen + olien der altid gør vinteren (ja, hele året) nemmere, og så lidt smart til krøller, bryn og hænder. Der er en god håndfuld, og I kan læse mere nedenfor.

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

eos Shimmer Coral

En lille sort bandit, lige til at have med i håndtasken. Den giver både pleje og masser af glimmer til læberne. Indeholdet byder bl.a. på naturlig sheasmør, jojobaolie samt vitamin E, der alle har en plejende virkning. Jeg anvender den faktisk mest som highlighter, da mine læber gerne vil suge mere fugt til sig, end denne kan tilbyde.

Forhandler bl.a. hos Matas og Magasin.

SARDkopenhagen – Micellar Cleansing Oil Ansigt/hals og décolleté

Mit nye favorit-rense-produkt! Jeg modtog den som gave efter en workshop på jobbet, og I kan tro, at den er vokset på mig. Det er helt vidunderligt ikke at rense makeup og lign. af med produkter som skal bruge vand. Den er baseret på kamilleblomst og sød mandelolie som virker beroligende, fjerner urenheder, tilfører/bevarer fugt og tilsat Rosengeraniumolie, der stimulerer cellefornyelsen og er antibakteriel. Jeg er evigt fan!

Forhandles bl.a. hos Matas.

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

Avène – Hydrance Hydrating Serum

Jeg ved, den har været med i månedens skønhedsfavoritter en gang før, men ikke desto mindre har den fortjent at blive nævnt igen. Min nye yndlings ansigtsserum til dagligbrug, som min hud næsten sluger i sig. Perfekt fugtgivende og beroligende serum til meget dehydreret sensitiv hud. Enten bruger jeg den på ren hud eller også blander jeg et par dråber i min dagcreme for at gøre den rigere. Den er drøj i brug, og så inderholder dette lille vidunder ingen former for parabener.

Forhandles bl.a. på Web-Apoteket.

Sanex Zero – flydende håndsæbe

Et lidt anderledes beautytip, og så alligevel ikke. Vi skal jo passe på vores hænder 🙂 Her har vi en mild, allergi- og miljømærket håndsæbe, formuleret med et minimum af ingredienser, der er nødvendige for at holde huden ren og fugtet. Desuden er den drøj i brug. Jeg plejer at hælde sæben over i en (mere Insta-venlig) sæbedispenser, som befinder sig på badeværelset.

Forhandles bl.a. hos Matas og i diverse supermarkeder.

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

Jorgobé – Peel off Mask

Husker I, da internettet flød over med sorte masker, der med ét fjernede alle de grumme hudorme? Jorgobé er mærket bag. Denne maske renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Den unikke formel er baseret på det bedste fra naturen; rensende sort kaolinier, egetræskul og beroligende planteekstrakter. Den danskproducerede maske virker ved at binde sig effektivt til tilstoppede porer og hudorme, døde hudceller og andre urenheder, som forsigtigt trækkes af hudens overflade, når masken fjernes. Mine hudorme (mmh, lyder så lækkert) er dog ikke alle væk (men tænker de måske ikke sidder i overfladen?), alligevel nyder jeg forkælelsen ved at bruge masken i T-zonen 1-2 gange om ugen.

Forhandles bl.a. hos Jorgobé.dk

Estée Lauder – Advanced Night Repair

En sand Power Woman ved navn Estée Lauder står bag serumklassikeren over dem alle. Jeg benytter den primært inden sengetid, og det giver en lidt luksuriøs følelse. Den skulle eftersigende reducere synligheden af alle centrale tegn på ældning markant. Så  jeg tænker, jeg bare fortsætter med at bruge den 😉 Min hud er godt tilfreds med de ellers semidyre, men forskønnende dråber.

Forhandles bl.a. i Magasin og online hos Esteelauder.dk

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

Clinique ansigtscreme 

Min go-to klassiker, som vist også har været på bloggen et par gange eller tre. Her er tale om en virkelig blødgørende fugtighedscreme! Det er vel nærmere en creme-gelé, som kommer i den fineste lyserøde indpakning 😉 Den er god mod sart hud, og fugter og beskytter på ingen tid. Jeg har seriøst aldrig haft så blødt et ansigt, som når jeg bruger denne creme. Den er fantastisk, men desværre er jeg snart ved at løbe tør. Sådan er det med favoritprodukterne 😉

Forhandles bl.a. hos Matas og online her.

Kelley Baker Brow

Jeg gør ikke særlig meget for mine bryn. Får den farvet ved Zenz i ny og næ, ikke noget systematisk. Alligevel nyder jeg at bruge denne Brow Defining Pencil fra Kelley Baker til at give et ekstra pift. Mine bryn er meget lyse fra naturens side, hvilket produktet her kan hjælpe lidt på. Hvordan har jeg kunne undvære den? Den ultrafine spids gør det muligt at skabe meget præcise hårlignende strøg, og med den fine brynbørste for enden, kan man nemt blende produktet ind mellem hårene. Jeg er virkelig glad for den! Og den kommer helt klart til at være en fast favorit de næste mange år.

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

HH Simonsen – ROD Curling Iron VS4

En krøllejern til at skabe bløde, romantiske krøller. Selvom jeg er svært begejstret for den nemme løsning til hverdag, så holder jeg af at style manken lidt ekstra til særlige lejligheder. Tykkelsen på krøllejernet giver runde, mellemstore krøller, og er derfor perfekt til at skabe et let og enkelt look. Min yndlingsfrisure er da også klassiske, bløde krøller. Keramisk teflon-coating sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen. Har desuden en temperaturjustering på 120-200° C, som hurtigt og nemt indstilles ved hjælp af touch-funktionen på det ergonomiske håndtag.

Forhandles hos Matas.

Rudolph Care – Acai Body Oil

Forhandles bl.a. online hos Rudolph Care.

Mine skønhedsfavoritter for marts måned har beriget krop og ansigt med fugt, næring og mere fugt. Alt det som jeg har været særlig glad for: en herlig blanding af nyheder og gamle travere på min badeværelseshylde. 

Share:

2 Comments

 1. Katrine
  marts 30, 2018 / 12:43 pm

  Bruger du kun clinique moisture surge om morgenen, og kun estee lauder advanced Night repair om aften?
  Hvad bruger du iøvrigt at makeup på huden til daglig 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 4, 2018 / 10:44 pm

   Ja det gør jeg 🙂 andre gange bruger jeg også en god ansigtscreme fra Avene. Både morgen og aften, særligt i de kolde måneder.

   Jeg bruger ikke særlig meget makeup på min hud, men har ofte lidt pudder på fra Nilens Jord og / eller en foundation fra Clinique. Den bruger jeg faktisk mest som concealer. Desuden er jeg super glad for min High lighter fra Mac.

   Håber det kan hjælpe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?