SKØNHEDSFAVORITTER – MARTS

SKØNHEDSFAVORITTER – MARTS

Mine skønhedsfavoritter for marts var dem, der gjorde hverdagen en smule lettere. Særligt to af dem er jeg helt oppe at ringe over, og de vil klart forblive på badeværelset langt ind i fremtiden. 

Sidste måned var i høj grad præget af selvforkælelse. Der er plads til en velduftende flakon, must-have makeup, pleje til spidserne og lidt neutral forkælelse til armhulerne.

Jeg har glædet mig til at dele marts måneds skønhedsfavoritter med jer. Specielt to af dem er jeg svært begejstret for, og jeg tør godt garantere for, at alle på hver sin måde letteregøre hverdagen en smule. Her er lidt til vinterudtørret hud, cutie-pie til læberne, makeup-mirakkel-middel og elektronisk tandpleje. Alt har tilsyneladende gjort underværker for mig. Læs med nedenfor.

Og send gerne et tip eller to retur med jeres skønheds-vidundere 🙂

P.S. Se tidligere skønhedsfavoritter her.

Skønhedsfavoritter for marts er dem, der gør hverdagen lettere. Særligt to af dem er jeg oppe at ringe over, og de vil forblive stjerner på badeværelset.

Kelley Baker Brow

Kelley Baker Brows er endelig kommet til Danmark! Som brow-stylist er Kelley Baker perfektionist, når det kommer til at definere brynene, og denne Brow Defining Pencil gør det netop til perfektion. Mine bryn er meget lyse fra naturens side, hvilket produktet her kan hjælpe lidt på. Hvordan har jeg kunne undvære den? Den ultrafine spids gør det muligt at skabe meget præcise hårlignende strøg, og med den fine brynbørste for enden, kan man nemt blende produktet ind mellem hårene. Jeg er virkelig glad for den! Og den kommer helt klart til at være en fast favorit de næste mange år.

Her er tale om en brat opvågning til øjnene. Tuben her fugter og opfrisker på en og samme tid. Den kølende applikator hjælper med at reducere hævede øjne, så øjnene ser friske og vågne ud. Den har en rar, kølende effekt på huden fra morgenstunden, hvor jeg ofte bruger den. Cremen skal dog have tid til at trænge ind inden der bruges makeup. Den orange sag er ret drøj i brug, denne tube er næsten tom, og jeg har i hvert fald haft den i et års tid, hvis ikke længere.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?