SKUD FRA HOFTEN UGE 46

SKUD FRA HOFTEN UGE 46

Et skud fra hoften kan i følge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

I denne uge beundrer jeg Danmarks Kronprinsepar (kæmpe tillykke!), glædes over min nye MacBook (som er lyserød !! ), tæller ned til december (og min fødselsdag) og mere til. Det er faktisk en god måde, at samle op på ugen. Hvad husker I særligt for denne uge?

PS: Se sidste uges skud fra hoften her.

Skud fra hoften indeholder små kommentarer til hverdagens mange begivenheder og finurligeheder. Uge 46 handler om kongeligt kobberbryllup, Medina og BA.

Uge 46:

Jeg kan seriøst se FRIENDS hele tiden – Ross it just my kind of person 😛

Græskarsuppen blev fantastisk god – og tilpas spicy 😉

Det dejligste Kronprinsepar kunne i mandags fejre kobberbryllup. Ja, jeg bliver stadig rørt til tåre (som Kronprinsen) hver gang Kronprinsesse Mary træder ind i kirken. (Bare se fra 05:35 – drengekoret er det vildeste!)

Det er så rart at bruge en hel weekend i selskab med min mor. Så er det pludselig ikke så slemt at skrive BA.

De lover bare regn, regn og overskyet med regn. Vil gerne have lidt solskin, så jeg kan bruge mine solbriller igen – selvom det er koldt.

Ristet rugbrød med mozarella, tomat og avocado er virkelig undervurderet, mmh!

Verdens sejeste Medina vandt æresprisen til DMA 2016! Ja, jeg er fan, og synes det er så fortjent <3

Der er kun 11. dage til december nu!

Jeg har købt en rose gold MacBook – og jeg er vild med den! 😀

Hvis vi virkelig får en hvid jul, som der er tale om, vil jeg meget gerne pakke fødderne ind i disse vinterstøvler.

Skud fra hoften indeholder små kommentarer til hverdagens mange begivenheder og finurligeheder. Uge 46 handler om kongeligt kobberbryllup, Medina og BA.

Share:

24 Comments

  1. Pingback: SØNDAGSTANKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?