SKUD FRA HOFTEN UGE 13

SKUD FRA HOFTEN UGE 13

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og input til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

I denne uge rejser vi til Paris (på lørdag, på lørdag), har jeg fået påskeæg (eller gule tulipaner…), og skræmmes jeg over en ny statistik (hvordan er du kommet til verden?).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften uge 13: I denne uge rejser vi til Paris (på lørdag, på lørdag), har jeg fået påskeæg (eller gule tulipaner…), og skræmmes jeg lidt over en ny statistik (hvordan er du kommet til verden?).

Uge 13:

Estée Lauder Advanced Night Repair Serum er en sand klassisker, og min hud knuselsker den. Det samme er gældende for SARDKopenhagen Micellar Cleansing Oil. Rens + fugt ♥

På lørdag rejser vi til Paris! Glæder mig som et lille barn.

Michael har givet det sødeste påskeæg i form af smukke, gule tulipaner.

Arbejder stærkt på at få en mere minimalistisk og brugbar garderobe, og det skrider virkelig fremad! Jeg har fået solgt godt ud, og forsøger kun at købe nye, klassiske items, som jeg ved holder interessen længe. Jeg har bl.a. sat en masse til salg på Instagram. Sælger billigt, da det meste bare fortjener et nyt hjem 😉

Vidste I, at hvert 12. barn, som fødes i Danmark, er lavet på en fertilitetsklinik!?

Appropos børn, så skal jeg være faster lige om snart. Jaahuu <3

Har du en sund mave? Prutter den 14 gange om dagen? 😉

Et lille tip til alle te-elskere (mor..) – te kan bruges til meget mere end varme drikke.

Drømmer om tasker i forårsfine pastelfarver. Se bare her og her.

10 hyggelige ting du kan lave i påskeferien.

Har I nogle gode tips til Paris?

Skud fra hoften uge 13: I denne uge rejser vi til Paris (på lørdag, på lørdag), har jeg fået påskeæg (eller gule tulipaner…), og skræmmes jeg lidt over en ny statistik (hvordan er du kommet til verden?).

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?