SKUD FRA HOFTEN UGE 15

SKUD FRA HOFTEN UGE 15

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Jeg har været underholdt i biografen (vilde biler, pæne mænd og den perfekte date), har lyttet til Beyoncés nye single (igen, igen og igen), og så har jeg planer om at kigge på planter i morgen (jo, der er altid plads til flere).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften: Jeg har været underholdt i biografen, har lyttet til Beyoncés nye single, og så har jeg planer om at kigge på planter i morgen.

Uge 15:

Dette kongelige øjeblik er bare så fint. Kjolen er jo til at falde i svimer over.

Appropos kongeligt – sødeste lille Ziggy er gået bort. Hvil i fred <3

Har I hørt Beyoncés nye sang – og set videoen? DIE WITH YOU. Hun gør det igen, igen, igen!

Åh James. Du får altid smilet (grinet) frem 😀

Et lille DIY-tip til påskeferien. Far og jeg har gjort det ved vaser tidligere.

Er denne jakke go eller no-go?

Billederne er fra gåturen til Bispebjerg kirkegård med mor. Vi gik tidligt lørdag morgen før København stod op. Det kan anbefales.

Jeg er meget forelsket i disse Avana støvler fra My Léotine <3

Michael og jeg har været ude at løbe i dag. Dejligt med frisk luft og hyggeligt selskab. Følelsen når vi når hjem lige inden regnen kommer, er nu meget rar 😉

Var til præmieren på Fast & Furious 8 med M i går. Tænk at de kan blive ved, men filmen var VIRKELIG god! Pæne mænd, biler og underholdende action. Perfekt til en kæresteaften.

Der er plante pop-up i København i morgen. Selvfølgelig kigger jeg forbi!

Skud fra hoften: Jeg har været underholdt i biografen, har lyttet til Beyoncés nye single, og så har jeg planer om at kigge på planter i morgen.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?