SKUD FRA HOFTEN UGE 16

SKUD FRA HOFTEN UGE 16

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og inputs til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

Jeg har været jyde i København (cyklet rundt i ring…), har fundet den bedste håndcreme (en grøn lille bandit), og så har jeg brug for hjælp til Danish Beauty Award 2017 (what to wear?).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Mine skud fra hoften uge 16: Jeg har været jyde i København, har brugt den bedste håndcreme, og så har jeg brug for hjælp til Danish Beauty Award 2017.

Uge 16:

Og de vandt et hus. Det grønne hus. Meget velfortjent.

Spiselig vandballon der passer på naturen. Jeg har lyst til at prøve en! 😀

When eating is more important than breathing, haha!

Verdens bedste håndcreme – Weleda Skin Food (se billeder).

Meget fin Carrie Bradshaw kjole.

Har I erfaring med OrganiCup? (lidt privat, I know…)

Jeg fik i går bekræftet, at jeg er jyde i København, da jeg cyklede forvirret rundt i ring på Frederiksberg med målet om at finde hjem. Google Maps mente turen ville tage lige knap 13 min. Jeg brugte næsten 45 min, haha!

Udgav i torsdags et lidt længere skriv om glimmer, brokkehoveder og tips til at tænke positivt. Lidt lørdagslæsning måske.

Jeg skal til Danish Beauty Award på fredag. What to wear? Føler mig en smule på udebane!

Har I set Emilys inspirerende bryllups- og bikinibootcamp?

Den dag jeg skal bygge hus (og det skal jeg) – skal badeværelset have de fineste klinker! Måske med inspiration fra disse.

Mine skud fra hoften uge 16: Jeg har været jyde i København, har brugt den bedste håndcreme, og så har jeg brug for hjælp til Danish Beauty Award 2017.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?