Skud fra hoften uge 25

Skud fra hoften uge 25

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og input til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

I denne uge drømmer jeg om sol og varme (og gule nuancer), glæder mig til at fejre Sankt Hans i Parken (Beyoncé ♥), og sender jeg en særlig tanke til en dyreelsker (jeg forstår hende!).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Uge 25: I denne uge drømmer jeg om sol og varme, glæder mig til at fejre Sankt Hans i Parken (Beyoncé ♥), og sender jeg en særlig tanke til en dyreelsker

Uge 25:

Ser I The Handmaid’s tale? Det seneste afsnit var meget nerve- (tåre…) og pirrende!

“Folk, der overhovedet ikke bryder sig om dyr – der er noget i vejen med dem oppe i hovedet”. Jeg er enig med Lise Nørgaard 🙂 Haha!

Seriøst.. 75 % af gangene virker flaskeautomaterne ikke. Jeg går næsten altid tilbage med posen fyldt med flasker – ja, det skete også i dag!

Nu hvor solskinnet og det lune sommervejr har kurs mod Danmark igen, er det vel ganske passende at drømme lidt om gult?

Gårdagens sommerfest med AMAZE, hos Manon Les Suites, var alletiders! Det var så hyggeligt at slutte dagen af i selskab med så mange søde mennesker i jungle-inspirerende omgivelser.

Sankt Hans aften tilbragt i selskab med søde venner og Queen B + Jay-Z. Slet ikke dårligt! Hvis setlisten minder om denne – kommer det bestemt ikke at til gå stille for sig! I øvrigt er der vel kun ét power couple, der kan tillade sig at optage en musikvideo på Louvre?

Hvis du ikke deltager i ovenstående, kan du finde en liste med Sankt Hans bål her.

Er du first mover?

Èn eksamen tilbage inden sommerferie!

Uge 25: I denne uge drømmer jeg om sol og varme, glæder mig til at fejre Sankt Hans i Parken (Beyoncé ♥), og sender jeg en særlig tanke til en dyreelsker

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?