Skud fra hoften uge 30

Skud fra hoften uge 30

Et skud fra hoften kan ifølge Den Danske Ordbog forstås som “et umiddelbart (og upræcist) gæt foretaget uden tænkepause” eller “en hurtig, uigennemtænkt bemærkning el. kommentar”. Og hvorfor så det? Jo altså, jeg vil med disse indlæg komme med små kommentarer, spørgsmål og input til hverdagens mange begivenheder og finurligheder, hvad enten de er globale eller private. Det hele vil komme som et skud fra hoften 😉

I denne uge tænker jeg kun på at flytte (pakke ned og pakke ud), glæder mig til at det store ryk er klaret på lørdag (♥), og håber jeg på at det kommende soveværelse er mindre varmt (særligt pga. den kommende hedebølge).

PS: Se sidste ugers skud fra hoften her.

Skud fra hoften uge 30: I denne uge tænker jeg kun på at flytte. Det fylder faktisk rigtig meget, men sådan er det nok altid med sådan noget.

Uge 30:

Tænk at man kan falde for en smørboks, men se lige hvor cute den er!

Jeg har allerede slugt to bøger på under to uger, og den næste er allerede påbegyndt! Hvor er det skønt med sommerferie og dermed skolefri. En uge i sommerhus har gjort godt <3

Er I klar på hedebølgen i denne uge?

For ca. en måned siden bookede Michael en bil i forbindelse med kampagnen ‘City Escapes’. I morgen trækker vi derfor stikket fra flytningen for en stund, og bevæger os udenfor København. Glæder mig!

Om mindre end 6 dage flytter vi fra den kære lejlighed på Nørrebro. Det bliver meget underligt, men samtidig kan jeg næsten heller ikke vente. Glæder mig til at kunne have vinduet i soveværelset åbnet uden lyden fra osende biler, kirkeklokker og fulde mennesker på gaden…

Ville du gøre det i morgen?

I kan bl.a. købe dette smukke cover fra Ideal of Sweden med 20 % rabat ved at benytte: DKSUMMER.

Blå himmel, kornmarker og solskin. Findes der noget finere end dansk sommer?

Turen til Selinevej bliver nok ikke til noget denne sommer. Vi kan jo heller ikke få det hele, vel 😉 Se billeder fra sidste års fangst her.

Skud fra hoften uge 30: I denne uge tænker jeg kun på at flytte. Det fylder faktisk rigtig meget, men sådan er det nok altid med sådan noget.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?